Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Witam sie i ja
U nas sypie jak szalony.wczoraj wieczorem jak mi sie niedobrze zrobilo maz miske musialal przyniesc bo do kibla bym nie doszla.cala bylam rozpalona a mi zimno bylo.a dzisiaj czuje sie jak nowonarodzona
ehhe niema ci co?ahha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mnie niebylo 1 dzień i tez miałam sie zapytać czy jakaś nowa zafasolkowana sie pojawiła?
Miłego dnia!! -
Pisałyście wczoraj o luteinie, ja po niej czułam się fatalnie, było mi niedobrze, nie miałam siły, mdliło okropnie i do tego miałam plamienia- zwłaszcza po pierwszych dniach brania. Wspominam luteinę bardzo źle. Starałam się ją brać po powrocie z pracy, żeby mieć szansę się położyć w razie złego samopoczucia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:hej laseczki :* A ja sie wlasnie obudzilam i zastanawiam sie co mnie tak brzuch boli
to te ziółka hahah
hehehe mozliwe
staraj sie juz:)nie odpuszczaj!!
Nie odpuszczam Ale musze poczekać aż ukochany wróci z pracy i do dziełahttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:hej laseczki :* A ja sie wlasnie obudzilam i zastanawiam sie co mnie tak brzuch boli
to te ziółka hahah
hehehe mozliwe
staraj sie juz:)nie odpuszczaj!!
Nie odpuszczam Ale musze poczekać aż ukochany wróci z pracy i do dzieła
haha znam ten ból czekania na kofanego:)wiec jak wróci bierz go w obroty hehPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Anika321 wrote:Witam sie i ja
U nas sypie jak szalony.wczoraj wieczorem jak mi sie niedobrze zrobilo maz miske musialal przyniesc bo do kibla bym nie doszla.cala bylam rozpalona a mi zimno bylo.a dzisiaj czuje sie jak nowonarodzona
ehhe niema ci co?ahha
No na szczęscie dzisiaj już lepiej. Nie wiem czy to wczorajsze to nie z głodu. cały dzien nie miałam apetytu tylko ciasto,czekolade i kanpke po córci dojadłam. Mąż zrobił mi kanapki troszke lepiej sie poczułam.