Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Smutas wrote:Cześć dziewczynki mam pytanie bo sie strasznie martwie.
Słyszałam ze beta po 48h powinna wzrosnąc 66%
a mi w srode wyszla 113 a w piatek 322 to prawie 200% jak to wytlumaczyc?
pomózcie
gratuluję Smutasku:) to bardzo dobrze:) to znaczy, że kruszynka bardzo dobrze sobie domek wije:)
hej libra jak tam mija wieczorek? -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała...
już babki w aptece patrzą na mnie jak na dziwaczkę, bo na kwas foliowy i testy to chyba fortunę wydałam
Ciągłe wzdęcia i odbijanie plus inne paskudne dolegliwości.
poczekaj do tyg jak nie bedzie testuj:)na spojnie! -
nick nieaktualny
-
JagoodkaK wrote:Witajcie dziewczyny!
Ja też zaczytałam się w Wasze posty dopiero dziś. Mam nadzieję, że już niebawem każda z nas zobaczy II. Ja dziś miałam miec @ i nic, śluz kremowy, piersi bolą już 2 tygodnie i jajniki na zmianę dokuczają...
Ciekawe co to oznacza??
Witaj JagoodkaK
Luknęłam na Twój wykres, dziś 25 dc, 11 dzień po owulce według ovu
Jak długie masz zazwyczaj cykle? -
aisa wrote:JagoodkaK wrote:Witajcie dziewczyny!
Ja też zaczytałam się w Wasze posty dopiero dziś. Mam nadzieję, że już niebawem każda z nas zobaczy II. Ja dziś miałam miec @ i nic, śluz kremowy, piersi bolą już 2 tygodnie i jajniki na zmianę dokuczają...
Ciekawe co to oznacza??
Witaj JagoodkaK
Jak długie masz zazwyczaj cykle?
Witaj Aisa:)
Przeważnie mam 25/26 dni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JagoodkaK wrote:aisa wrote:JagoodkaK wrote:Witajcie dziewczyny!
Ciekawe co to oznacza??
Witaj JagoodkaK
Jak długie masz zazwyczaj cykle?
Witaj Aisa:)
Przeważnie mam 25/26 dni.
To już bliżej do wyjaśnienia niż dalej
Wczoraj dziwny skok temp miałaś, ale różnica w godzinie pomiaru była spora więc to może stąd taka rozbieżność z dzisiejszą.
W sumie nie pozostaje nic innego jak poczekać do jutrzejszej temp i zatestować w najbliższych dniach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Tak wczoraj w niewyjaśnionych okolicznościach zaginął pojemnik z termometrem, który znalazłam dokładnie tam gdzie go zostawiłam poprzedniego dnia...
ehhhh cała ja
ahha moze to znak-niemierz tempki bo juz nie trzeba hahahJagoodkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Libra wrote:Smutas wrote:Cześć dziewczynki mam pytanie bo sie strasznie martwie.
pomózcie
gratuluję Smutasku:) to bardzo dobrze:) to znaczy, że kruszynka bardzo dobrze sobie domek wije:)
hej libra jak tam mija wieczorek?
nadrabiam, nadrabiam i jestem na 60 str. -
nick nieaktualnyLibra wrote:skrzat84 wrote:Libra wrote:Smutas wrote:Cześć dziewczynki mam pytanie bo sie strasznie martwie.
pomózcie
nadrabiam, nadrabiam i jestem na 60 str.
oj kochana zleci ci jeszcze na nadrabianiu:)eheh -
Libra wrote:skrzat84 wrote:Libra wrote:Smutas wrote:Cześć dziewczynki mam pytanie bo sie strasznie martwie.
pomózcie
nadrabiam, nadrabiam i jestem na 60 str.
ojjj zleci bo my mamy tempo -
nick nieaktualny