Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - gdzieś tam przmknął wątek o luteinie. Dzisiaj wzięłam ją drugi raz. Lekarz zapisał mi od 20 dc do 26 dc dopochwowo. Ostatnio mam bóle głowy, mdli mnie - czy myślicie, że może to być po lutenie? Rzeczywiście mi tempka poszła do góry. Też zauważyłam, że mam większy apetyt. Boję się, że przytyje i będę mieć ciągłe infekcje. Jakie Wy miałyście objawy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Dziewczyny - gdzieś tam przmknął wątek o luteinie. Dzisiaj wzięłam ją drugi raz. Lekarz zapisał mi od 20 dc do 26 dc dopochwowo. Ostatnio mam bóle głowy, mdli mnie - czy myślicie, że może to być po lutenie? Rzeczywiście mi tempka poszła do góry. Też zauważyłam, że mam większy apetyt. Boję się, że przytyje i będę mieć ciągłe infekcje. Jakie Wy miałyście objawy?
zalezy ja ragujesz na luteine,ja tyłam byłam osłabiona głowa bolała,temp tez fałszuje luteina:(co do infekcji wez to pod uwage bierz priobityki -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Niestety nie znam
Zdycham dzisiaj normalnie. Boli mnie podbrzusze.non stop latam siku. A jak robie siusiu to mnie szczypie nie wiem czy znowu pecherza nie przeziebilam
mogłaś się nabawić zapalenia dróg moczowych... lepiej to zbadaj - często w parze z zapaleniem dróg moczowych idzie zapalenie pochwy...
mi zawsze pomaga uroFuraginum lub żurawina, a przy objawach zapalenia pochwy - lactovaginalskrzat84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:skrzat84 wrote:Konwalia wrote:Chyba zacznę na noc brać vagical, a w dzień około 12 luteine.
jak wspomniała któras wczesniej luteina zatrzymuje wode i temu sie tyje.
Zobaczę jak będzie u mnie... Mam apetyt, ale może to też przed @
odczekaj i spokojnie:) -
nick nieaktualnyKonwalia wrote:skrzat84 wrote:Konwalia wrote:Chyba zacznę na noc brać vagical, a w dzień około 12 luteine.
jak wspomniała któras wczesniej luteina zatrzymuje wode i temu sie tyje.
Zobaczę jak będzie u mnie... Mam apetyt, ale może to też przed @
luteina to progesteron:) i jasne skąd jesteśmy takie "napompowane" w 2 fazie cyklu.... hehehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny!
Ja też zaczytałam się w Wasze posty dopiero dziś. Mam nadzieję, że już niebawem każda z nas zobaczy II. Ja dziś miałam miec @ i nic, śluz kremowy, piersi bolą już 2 tygodnie i jajniki na zmianę dokuczają...
Ciekawe co to oznacza?? -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Witajcie dziewczyny!
Ja też zaczytałam się w Wasze posty dopiero dziś. Mam nadzieję, że już niebawem każda z nas zobaczy II. Ja dziś miałam miec @ i nic, śluz kremowy, piersi bolą już 2 tygodnie i jajniki na zmianę dokuczają...
Ciekawe co to oznacza??
moze zaciążyłaś?hehe -
nick nieaktualnySmutas wrote:Cześć dziewczynki mam pytanie bo sie strasznie martwie.
Słyszałam ze beta po 48h powinna wzrosnąc 66%
a mi w srode wyszla 113 a w piatek 322 to prawie 200% jak to wytlumaczyc?
pomózcie
gratuluję Smutasku:) to bardzo dobrze:) to znaczy, że kruszynka bardzo dobrze sobie domek wije:)JagoodkaK lubi tę wiadomość