Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe Starania
Odpowiedz

Marcowe Starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bierz go w obroty haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no żarty żartami, a ja tu dzidziusia bym z tego bzyku chciała ... ;/ a jak juz po owu... to wiesz ... :P pozostaje przyjemnosc jedynie :) aaaaaa jeszcze jedno - jakie pozycje sa sprzyjające ?:)

• kasia.888 Debiutantka

Wysłany: 18 marca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można poprawic sobie humorek czytając te posty... :)

Kasiula14
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    no żarty żartami, a ja tu dzidziusia bym z tego bzyku chciała ... ;/ a jak juz po owu... to wiesz ... :P pozostaje przyjemnosc jedynie :) aaaaaa jeszcze jedno - jakie pozycje sa sprzyjające ?:)

a masz przedo zgięcie czy tyło zgiecie?

• kasia.888 Debiutantka

Wysłany: 18 marca 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mogę sobie pomarzyc o seksiku... czerwone światło nadchodzi bardzo dużymi krokami

Kasiula14
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie wiem :P chyba żadnego zgięcia nie mam :P chyba . . .

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie wiem :P chyba żadnego zgięcia nie mam :P chyba . . .

tak pytam haha.....wszelkie ulubione i dozwolone hahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia.888 wrote:
    ja mogę sobie pomarzyc o seksiku... czerwone światło nadchodzi bardzo dużymi krokami

ahhahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia.888 wrote:
    Można poprawic sobie humorek czytając te posty... :)

oj..mozna hah

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki, to inny wateczek - po jakim okresie starań poszłyście do ginekologa ? ... mnie narazie jedyne co powstrzymuje to to, że mam w miare regularne cykle, zadnych upławów czy czegos podobnego, czasem pobolewa mnie w podbrzuszu, ale nie jest to jakiś ból nie do zniesienia ...

• aisa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    :) mam do Was pytanko - pisałam w innym watku ale tam nikogo nie ma ;\ jestem w 14dc od dziś zaczełam swoją przygode z wykresem :P czy moge już mierzyć temp. od połowy cyklu mimo, że prawdopodobnie owu już była ? ma to sens, czy lepiej poczekać do kwiettniowego cyklu ... ? i jeszcze jedno - jak skończy misie wykresik marcowy ze tak powiem - pojawi się nowy ? :) czy jest to juz odpłatne ...

Ja bym radziła pomierzyć już teraz, na wykresie ovu, na innym czy nawet na kartce. Tak orientacyjnie żeby wiedzieć jak się zachowuje u Ciebie temp w fl no i ile trwa..

maximka84 lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • kasia.888 Debiutantka

Wysłany: 18 marca 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja poszłam po raz pierwszy kiedy podjęliśmy starania z mężulkiem że już chcemy dzidziusia ale najpierw jakieś badanka i tak się zaczęła przygoda z ginkiem:)

Kasiula14
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    oki, to inny wateczek - po jakim okresie starań poszłyście do ginekologa ? ... mnie narazie jedyne co powstrzymuje to to, że mam w miare regularne cykle, zadnych upławów czy czegos podobnego, czasem pobolewa mnie w podbrzuszu, ale nie jest to jakiś ból nie do zniesienia ...

jesli chodzi o zajscie w ciąże w tej sprawie nie byłam hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia.888 wrote:
    ja poszłam po raz pierwszy kiedy podjęliśmy starania z mężulkiem że już chcemy dzidziusia ale najpierw jakieś badanka i tak się zaczęła przygoda z ginkiem:)

no wiesz lepiej wiedziec co i jak

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie znowu. Maz wrocil z pracy i zajmuje sie zlosnica :) ja mam czas na chwile odpoczynku. Swoja droga znowu podbrzusze mnie zaczelo bolec :( i zygac mi sie chce :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha ... no my się jeszcze 'postaramy' z tymi wykresami i obserwacją tak do wakacji ... potem, ide do gina ... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Witam sie znowu. Maz wrocil z pracy i zajmuje sie zlosnica :) ja mam czas na chwile odpoczynku. Swoja droga znowu podbrzusze mnie zaczelo bolec :( i zygac mi sie chce :(

o matko czyzbyś sie naczytała?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzat84- czego mialabym sie naczytac? Niczego nie czytalam :) na zapelnienie sobie czasu upieklam ciasto marchewkowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika321 wrote:
    Skrzat84- czego mialabym sie naczytac? Niczego nie czytalam :) na zapelnienie sobie czasu upieklam ciasto marchewkowe.

mniam podziel sie:)zażartwałam haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    echhh, to podbrzusze pobolewa ;\ dziś 14dc ...

‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ