Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoki, to inny wateczek - po jakim okresie starań poszłyście do ginekologa ? ... mnie narazie jedyne co powstrzymuje to to, że mam w miare regularne cykle, zadnych upławów czy czegos podobnego, czasem pobolewa mnie w podbrzuszu, ale nie jest to jakiś ból nie do zniesienia ...
-
maximka84 wrote:mam do Was pytanko - pisałam w innym watku ale tam nikogo nie ma ;\ jestem w 14dc od dziś zaczełam swoją przygode z wykresem czy moge już mierzyć temp. od połowy cyklu mimo, że prawdopodobnie owu już była ? ma to sens, czy lepiej poczekać do kwiettniowego cyklu ... ? i jeszcze jedno - jak skończy misie wykresik marcowy ze tak powiem - pojawi się nowy ? czy jest to juz odpłatne ...
Ja bym radziła pomierzyć już teraz, na wykresie ovu, na innym czy nawet na kartce. Tak orientacyjnie żeby wiedzieć jak się zachowuje u Ciebie temp w fl no i ile trwa..maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:oki, to inny wateczek - po jakim okresie starań poszłyście do ginekologa ? ... mnie narazie jedyne co powstrzymuje to to, że mam w miare regularne cykle, zadnych upławów czy czegos podobnego, czasem pobolewa mnie w podbrzuszu, ale nie jest to jakiś ból nie do zniesienia ...
jesli chodzi o zajscie w ciąże w tej sprawie nie byłam hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny