Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Toż to już prawie dorosłe maleństwo
Teraz wszystkie za siebie kciuki trzymamy i za upragnione II.
U nas nawet nie padła decyzja, że staramy się o robaczka,odpuściliśmy sobie myślenie o potomku.
tak najlepiej nic na siłe:)moja oli juz duża samodzielna juz niechce za raczkę chodzić z mamusia:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:ooooo!!!
No to Ci powiem kochana, że najwyższa pora na kolejne będziesz miała pretekst wychodząc z maluchem na spacer, calkiem przypadkiem pójdziesz w tą samą stronę
teraz jak nic nie bedzie za 5dni hiihi bede dalej drążyć temat temp,dzidzi i na luziki może..moze cos zdziałamybasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Paula90 wrote:chce sprawdzic czy faktycznie tak poprawia sluz... A poza tym mi to starsznie smakuje
hehhe o matko jestes pierwsz od jakiej to słysze hehe
mi nie poprawił a piłam 4miesiące w zamian tego schudłam;P
Mi też siemię smakuje, nawet bardzo (piję mielone) -
nick nieaktualnyliloe wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:chce sprawdzic czy faktycznie tak poprawia sluz... A poza tym mi to starsznie smakuje
hehhe o matko jestes pierwsz od jakiej to słysze hehe
mi nie poprawił a piłam 4miesiące w zamian tego schudłam;P
Mi też siemię smakuje, nawet bardzo (piję mielone)
heheh co wam jest?hiih -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurna olek kobity alescie sie rozpisaly dzisiaj, dopiero skonczylam nadrabiac! i sie usmialam z co po niektorych postow hihih
a ja siemie tez lubie, smakowe jest
no to do jutra babeczki bo widze, ze juz wszystkie spac poszlyscieskrzat84, JagoodkaK lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualnyagula wrote:kurna olek kobity alescie sie rozpisaly dzisiaj, dopiero skonczylam nadrabiac! i sie usmialam z co po niektorych postow hihih
a ja siemie tez lubie, smakowe jest
no to do jutra babeczki bo widze, ze juz wszystkie spac poszlyscie
hahah nawet wiem z których hahagula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewuszki:)wyprawiłam moich z domku,jedna do szkoły a drugi do pracy.cisza spokój hihi.moge siąść i wypic kawe:)obudziłam sie i rwie mnie posladek ihih niemiłe uczucie:(mam nadzieje że to nie na tą france czerwoną.hiih brzuch mnie lekko podbolewał w nocy ale to nibył typowy ból na okres:)mam nadzieje ze ominie mnie w tym miesiącu i na pprzyszłe 8tez sobie daruje:)ehe nadzieja matka głupich!!!
JagoodkaK lubi tę wiadomość