Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Przesadne analizowania szkodzi . Nie ma jednoznacznych reguł, co do wieku ! Miałam nauczanie indywidualne z dziewczyną, która mając 16 lat miała urodzić już drugie dziecko. W domu była straszna patologia, ale z zajściem w ciążę problemu nie miała. I co poradzić ? Nic, zwyczajnie nie ma recepty i już. A wiek to jeden z elementów, ale nie wyznacznik. Przecież jesteśmy w rożnym wieku, a borykamy się z tm samym problemem.
najlepszy wiek na macieżyństwo to 25rok zycia...po 25lekarze mówią ze ilość szans maleje ale dlaczego?dlatego ze pojawia sie czerwona lampka i straszne cisnienie na ciążę bo wiek!!!....kazda jak spusci z tonu maciezyństwa zajdzie w ciąże. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytaaaaaaaaaaaaaaa...SKRZAT tylko o bzyku...bzyku... mi też wczoraj radziła żeby bzyku bzyku przy tych kłuciach ... dziś tez się pobzykam a co mi tam
A tak na poważnie to duzo się tu dowiedziałam od wczoraj, odkąd tu jestem. He, zabawne, ale wcześniej serduszkowałam się tylko jak był ten śluz ... wiem że to też płodne dni ale jak już kłucia były - czyli prawdopodobna OWU nie było bzykuuuu ... może to był błąd ??? Jak myślicie ???