Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:Kochane jak robie test owu to mam jedna kreske normlana a ta druga jest ale nie az taka intensywna to wynik negatywny?
kochana no niby zasłaba ale cos sie dzieje....wieć bzyk na starego bo owu idzie lh juz jest wyczuwalny wieć wiesz..Paula90 lubi tę wiadomość
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:Kochane jak robie test owu to mam jedna kreske normlana a ta druga jest ale nie az taka intensywna to wynik negatywny?
kochana no niby zasłaba ale cos sie dzieje....wieć bzyk na starego bo owu idzie lh juz jest wyczuwalny wieć wiesz..
Wariatko No to ok biore sie do roboty hahahttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyJagódko nie ma tragedii, mój dziadek był dużo starszy od mojej babci a mieli dzieciaków .... i moja babcia też i po 40tce rodziła, w sumie moja mama też za młoda nie była jak się moja siostra urodziła, więc mam nadzieję że w moich genach wsio ok żadnych problemów w rodzinie nie było więc może ze mną też wsio ok a po prostu zabrakło jeszcze szczęścia............................................................................... I WAIT ..........................................
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagodko- trzymam kciuki zeby sie udalo, i jednoczesnie proszezebys wziela na luz- stres w niczym nie pomoze
maximko- no nie przesadzaj z tym zegarem, ja wprawdzie jestem rok mlodsza (rowniez listopad) ale zapewniam ze 29 to jeszcze nie okres starczymaximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:Kochane jak robie test owu to mam jedna kreske normlana a ta druga jest ale nie az taka intensywna to wynik negatywny?
kochana no niby zasłaba ale cos sie dzieje....wieć bzyk na starego bo owu idzie lh juz jest wyczuwalny wieć wiesz..
Wariatko No to ok biore sie do roboty haha
hiihihhi miło mi hahaah -
nick nieaktualnykaroam wrote:Jagodko- trzymam kciuki zeby sie udalo, i jednoczesnie proszezebys wziela na luz- stres w niczym nie pomoze
maximko- no nie przesadzaj z tym zegarem, ja wprawdzie jestem rok mlodsza (rowniez listopad) ale zapewniam ze 29 to jeszcze nie okres starczy
zabytek:)hiih -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Jagodko- trzymam kciuki zeby sie udalo, i jednoczesnie proszezebys wziela na luz- stres w niczym nie pomoze
maximko- no nie przesadzaj z tym zegarem, ja wprawdzie jestem rok mlodsza (rowniez listopad) ale zapewniam ze 29 to jeszcze nie okres starczy
wiem wiem, ale moje koleżanki z LO czy SP już i po 2je dzieci mają tak że wiesz . . .
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:karoam wrote:Jagodko- trzymam kciuki zeby sie udalo, i jednoczesnie proszezebys wziela na luz- stres w niczym nie pomoze
wiem wiem, ale moje koleżanki z LO czy SP już i po 2je dzieci mają tak że wiesz . . .
moje znajome tez w wiekszosci dzieciate- tyle że "przez przypadek";)Ale to jeszcze nic nie znaczy -
nick nieaktualny
-
Przesadne analizowania szkodzi . Nie ma jednoznacznych reguł, co do wieku ! Miałam nauczanie indywidualne z dziewczyną, która mając 16 lat miała urodzić już drugie dziecko. W domu była straszna patologia, ale z zajściem w ciążę problemu nie miała. I co poradzić ? Nic, zwyczajnie nie ma recepty i już. A wiek to jeden z elementów, ale nie wyznacznik. Przecież jesteśmy w rożnym wieku, a borykamy się z tm samym problemem.
-
nick nieaktualnykaroam wrote:maximka84 wrote:karoam wrote:Jagodko- trzymam kciuki zeby sie udalo, i jednoczesnie proszezebys wziela na luz- stres w niczym nie pomoze
moje znajome tez w wiekszosci dzieciate- tyle że "przez przypadek";)Ale to jeszcze nic nie znaczy
ahhaha -
nick nieaktualny