Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Anika321 wrote:skrzat84 wrote:Anika321 wrote:Ja pierdziele ale mam porabany organizm.zjadla kanapke i znowu mi sie niedobrze zrobilo.juz twarzaa w kiblu bylam. A wiem ze jak na takie odczucie jest duzo za wczesnie
niemasz jakiej wirusówki?heh
Nie właśnie nie. Dobrze sie czuje. Jedynie jak coś zjem to mi jest niedobrze.
Kurcze to ja mam tak samo cos jest nie tak ale co ???
Ja tez mam 23 lata 11.04 mam 24 urodzinki A ile twoja pociecha juz ma?
Ja z moim jestem juz prawie 7 lat 3 kwietnia bedzie
albo stres tak na was działa...moja ma 8lat a w małżenstwie ja jestem 9
Watpie ze stres ale coz.Postanowilismy zrobic se przerwe od lekarzy.Z klinika leczenia nieplodnosci poczekamy tez jeszcze troszke.
Dobra ja uciekam :* do pozniej -
nick nieaktualnyAnula81 wrote:basiulkaa_89 wrote:Halo jest tu ktos???
Hej Basiu. Mam dzisiaj doła. Powinnam testować w czwartek, ale pewnie nie będę musiała bo ta wredota przyjdzie.
podczas okresu ale dawno temu tp było i na pewno nie po to zeby zajść. Pierwszy raz słyszę, że podczas okresu można.
No ale czego człowiek nie spróbuje.
mozna zajść w ciążę pod warunkiem krótkich cykli i wystapienia owu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulka- wracajac do Twojego pytania odnosnie serduszkowania w czasie @- ja osobiscie jestem przeciwna i moj A. tez. Ale kazdy lubi co innego
Powiem Ci jedno- seks powinien byc przyjemnoscia i wynikac z milosci i checi a nie przymusu. Jesli i Ty i Twoj partner nie czujecie sie dobrze w tym temacie- odpusc. Robienie czegos na sile zadko kiedy ma pozytywne skutki.skrzat84, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Nareszcie udało mi się ogarnąć Wasze pogaduchy! Szalejecie!!!!
Ja nadal @ nie mam temp ponad 37, głowa pęka, piersi ciężkie, lewy jajnik boli tak, że aż nerkę czuję ;( ciągle mi się odbija a właściwie nie ma po czym bo apetytu brak -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Cześć Dziewczyny!
Nareszcie udało mi się ogarnąć Wasze pogaduchy! Szalejecie!!!!
Ja nadal @ nie mam temp ponad 37, głowa pęka, piersi ciężkie, lewy jajnik boli tak, że aż nerkę czuję ;( ciągle mi się odbija a właściwie nie ma po czym bo apetytu brak
kiedy testujesz?JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Tego nawet nie można nazwać staraniem, gdyż za bardzo stresuje nas wyczekiwanie na śluz i 2 kreseczki, więc idziemy na żywioł. Ponad rok już się nie zabezpieczamy.
spokojnie moze akurat marzenie sie spełniłoJagoodkaK lubi tę wiadomość