Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Ja pierdziele ale mam porabany organizm.zjadla kanapke i znowu mi sie niedobrze zrobilo.juz twarzaa w kiblu bylam. A wiem ze jak na takie odczucie jest duzo za wczesnie
Anika321 mnie tez trzymaja mdlosci od kilku dni wiec cos jest nie tak bo na mdlosci ciazowe to duuuuzo za wczesnie
a moge zapytac ile masz lat?i ile sie juz starasz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Anika321 wrote:Ja pierdziele ale mam porabany organizm.zjadla kanapke i znowu mi sie niedobrze zrobilo.juz twarzaa w kiblu bylam. A wiem ze jak na takie odczucie jest duzo za wczesnie
niemasz jakiej wirusówki?heh
Nie właśnie nie. Dobrze sie czuje. Jedynie jak coś zjem to mi jest niedobrze. -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Mam 23 lata. Jesteśmy z mężem juz 6 lat ze sobą. Małżeństwem od ponad roku. Pierwsza ciąża była wpadką ale chcemy by nasza królewna miała rodzeństwo. To nasz pierwszy cykl starań.
młoda foka jesteś wszystko przed tobą ahhabasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:Anika321 wrote:Mam 23 lata. Jesteśmy z mężem juz 6 lat ze sobą. Małżeństwem od ponad roku. Pierwsza ciąża była wpadką ale chcemy by nasza królewna miała rodzeństwo. To nasz pierwszy cykl starań.
młoda foka jesteś wszystko przed tobą ahha
A no młoda,młoda ale i tak siedze w pampersach,kupkach itp. to moge posiedziec troszke dłużejskrzat84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:skrzat84 wrote:Anika321 wrote:Mam 23 lata. Jesteśmy z mężem juz 6 lat ze sobą. Małżeństwem od ponad roku. Pierwsza ciąża była wpadką ale chcemy by nasza królewna miała rodzeństwo. To nasz pierwszy cykl starań.
młoda foka jesteś wszystko przed tobą ahha
A no młoda,młoda ale i tak siedze w pampersach,kupkach itp. to moge posiedziec troszke dłużej
ja chce pieluchy,kupki i co?niemam haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnika321 wrote:życzę Ci tego ogromnie a jest czego. w sumie to Wam powiem że poród choć miałam ciężki uważam za najpiekniejszy dzien w życiu.. wszystkie koleżanki się dziwią ale taka jest prawda. Bolalo jak ch!@#a ale było warto i chce jeszcze raz
nie dziekuj....wiem przechodziłam poród na sucho ałłłłł... -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:skrzat84 wrote:Anika321 wrote:Ja pierdziele ale mam porabany organizm.zjadla kanapke i znowu mi sie niedobrze zrobilo.juz twarzaa w kiblu bylam. A wiem ze jak na takie odczucie jest duzo za wczesnie
Nie właśnie nie. Dobrze sie czuje. Jedynie jak coś zjem to mi jest niedobrze.
Kurcze to ja mam tak samo cos jest nie tak ale co ???
Ja tez mam 23 lata 11.04 mam 24 urodzinki A ile twoja pociecha juz ma?
Ja z moim jestem juz prawie 7 lat 3 kwietnia bedzie -
czesc dziewczynki okres od niedzieli nie pojawil sie mam nadzieje ze to juz jest fasolka choc brzuch boli jak na miesiaczke i test poranny wyszedl na nie....przy 1 dziecku test dopiero w 7 tygodniu i 2 krechy jak stad do warszawy co myslicie? ze za wczesnie sie podjaralam???!?!?!
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Anika321 wrote:skrzat84 wrote:Anika321 wrote:Ja pierdziele ale mam porabany organizm.zjadla kanapke i znowu mi sie niedobrze zrobilo.juz twarzaa w kiblu bylam. A wiem ze jak na takie odczucie jest duzo za wczesnie
Ja z moim jestem juz prawie 7 lat 3 kwietnia bedzie
albo stres tak na was działa...moja ma 8lat a w małżenstwie ja jestem 9 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Anika321 wrote:skrzat84 wrote:Anika321 wrote:Ja pierdziele ale mam porabany organizm.zjadla kanapke i znowu mi sie niedobrze zrobilo.juz twarzaa w kiblu bylam. A wiem ze jak na takie odczucie jest duzo za wczesnie
Ja z moim jestem juz prawie 7 lat 3 kwietnia bedzie
No właśnie cholercia nie mam pojecia co się ze mną dzieje. Zatestowałabym ale poczekam do tego okresu. Jeszcze 13 dni. Moja córcia ma 1,5 roku -
basiulkaa_89 wrote:Halo jest tu ktos???
Hej Basiu. Mam dzisiaj doła. Powinnam testować w czwartek, ale pewnie nie będę musiała bo ta wredota przyjdzie.
podczas okresu ale dawno temu tp było i na pewno nie po to zeby zajść. Pierwszy raz słyszę, że podczas okresu można.
No ale czego człowiek nie spróbuje.