Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Mam pytanko?
sie podczas okresu?
Bo mi kiedys lekarz powiedzial,ze mam sprobowac podczas okresu bo nie ktore moga zajsc podczas okresu ale mnie to jakos nie kreci...
Mojej mamy kolezanka zaszla w ciaze podczas okresu a starala sie z mezem 10 lat i nic!!!a zaskoczyla podczas pierwszego stasunku podczas okresu.
niby to nie higieniczne ale próbuj zawsze mozesz sprawdzićbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Juz za dlugo sie staram,zeby plakac nad kolejnym negatywnym testem
Troche jest zal bo w koncu nadzieja ale nic wiecej.Nawet testow juz nie robie a kiedys mialam na nie manie za masakra jakas
doskonale cie rozumiem,,,sama to przechodziłam i wiem jakie to uczucie byc bez silna i godzić sie na @...jakie masz cykle?basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Juz za dlugo sie staram,zeby plakac nad kolejnym negatywnym testem
Troche jest zal bo w koncu nadzieja ale nic wiecej.Nawet testow juz nie robie a kiedys mialam na nie manie za masakra jakas
doskonale cie rozumiem,,,sama to przechodziłam i wiem jakie to uczucie byc bez silna i godzić sie na @...jakie masz cykle?
W sensie jak dlugie?
najdluzszy mialam 31 dni ale to dawno teraz do 29 gora a najkrotszy 23 to bylo ostatnio.
Ale ja mam okropne miesiaczki,potrafie zemdlec z bolu,wymiotuje,spie w ubikacji bo nie jestem w stanie sie ruszyc,juz nie raz pogotowie do mnie przyjezdzalo do pracy i do domu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Mam pytanko?
sie podczas okresu?
Bo mi kiedys lekarz powiedzial,ze mam sprobowac podczas okresu bo nie ktore moga zajsc podczas okresu ale mnie to jakos nie kreci...
Mojej mamy kolezanka zaszla w ciaze podczas okresu a starala sie z mezem 10 lat i nic!!!a zaskoczyla podczas pierwszego stasunku podczas okresu.
niby to nie higieniczne ale próbuj zawsze mozesz sprawdzić
Ale ja tak nie lubie moj tez nie lubi -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Juz za dlugo sie staram,zeby plakac nad kolejnym negatywnym testem
doskonale cie rozumiem,,,sama to przechodziłam i wiem jakie to uczucie byc bez silna i godzić sie na @...jakie masz cykle?
W sensie jak dlugie?
najdluzszy mialam 31 dni ale to dawno teraz do 29 gora a najkrotszy 23 to bylo ostatnio.
Ale ja mam okropne miesiaczki,potrafie zemdlec z bolu,wymiotuje,spie w ubikacji bo nie jestem w stanie sie ruszyc,juz nie raz pogotowie do mnie przyjezdzalo do pracy i do domu...
zajrze pózniej do ciebie zobacze jak to wygląda. -
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:basiulkaa_89 wrote:Mam pytanko?
sie podczas okresu?
niby to nie higieniczne ale próbuj zawsze mozesz sprawdzić
Ale ja tak nie lubie moj tez nie lubi
czego sie nie zrobi dla maluszka?zanm przypatki par co tylko sie kochają w @ -
nick nieaktualnyAnika321 wrote:Kiedyś mi to nie przeszkadzało ale teraz jak sobie pomysle ze mam dopierac te plamy to sie odechciewa.
Właśnie wyciągnęłam stare ciuszki córci.. Takie malusie są
ja jeszcze mam po oli ciuszki hehe a dziecko ma 8lat tez ostatnio przekładałam pokazałam oli a ona mamo to dla lalibasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Anika321 wrote:Kiedyś mi to nie przeszkadzało ale teraz jak sobie pomysle ze mam dopierac te plamy to sie odechciewa.
Właśnie wyciągnęłam stare ciuszki córci.. Takie malusie są
wydaje mi sie,ze najlepiej pod prysznicem sie
no wrazie czego krew ściekne hehe....basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nie, nie jestem w ciąży, czekam z upragnieniem tak jak Wy, na moje pierwsze maleństwo.
Ja z moim M kiedy mamy ochote,a jak akurat jest @ to trudno, podkładamy ręcznik i z głowybasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualnyAsia87 wrote:nie, nie jestem w ciąży, czekam z upragnieniem tak jak Wy, na moje pierwsze maleństwo.
Ja z moim M kiedy mamy ochote,a jak akurat jest @ to trudno, podkładamy ręcznik i z głowy
ahhaha no i tak pownno byc:)basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Serduszkowanie podczas @ jest nie dla mnie. Wydaje mi się niezbyt higieniczne, ale też jak dla mnie to żadna przyjemność - z reguły boli mnie wtedy brzuch, mam ciężkie piersi, jestem wtedy nadwrażliwa. Bycie ze sobą ma być przede wszystkim przyjemnością, a dla mnie to nią nie jest . Jeśli ktoś lubi to ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny