Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Tego nawet nie można nazwać staraniem, gdyż za bardzo stresuje nas wyczekiwanie na śluz i 2 kreseczki, więc idziemy na żywioł. Ponad rok już się nie zabezpieczamy.
spokojnie moze akurat marzenie sie spełniło
to będziecie pierwsze, które się o tym dowiedząskrzat84 lubi tę wiadomość
-
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:cykle mam przeważnie 25/26 dni, dziś jest 26
poczekaj jeszcze a dzieje sie cos jakieś objawy?
od prawie 2 tygodni bol piersi, wrażliwe na dotyk i czasem swędzą, jajniki na zmianę też prawie 2 tygodnie bolą i od czasu do czasu ciągnie dół brzucha. Bardzo często mam gazy, pojawia się biegunka, ciągle boli mnie głowa i jest mi niedobrze i często mi się odbija, jednak nie wymiotuję. -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:Tego nawet nie można nazwać staraniem, gdyż za bardzo stresuje nas wyczekiwanie na śluz i 2 kreseczki, więc idziemy na żywioł. Ponad rok już się nie zabezpieczamy.
spokojnie moze akurat marzenie sie spełniło
to będziecie pierwsze, które się o tym dowiedzą
super wiec trzymam kciaksy;)JagoodkaK, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj wiem ... Jagódko jak to jest jak się chce, każde objawy wtedy pasują trzeba wrzucić na luz ... wiem łatwo powiedzieć , a czy nie za wczesnie - wiesz ... jedna kobieta czuje COŚ szybciej a inna długo długo później więc nie ma co się nakręcać ... poczekać wierzyć i jakby cio ... dalej próbować ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny