Marcowe Starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:pisałas pisałaś Skrzaciku ...
Pauluuus - a masz śluz przy tych Twoich pobolewaniach może ????
znajdz posta gdzie ja nap zeby sie nie sugerowac w owu kuciem jajnika!
nie sugerować się kłuciem jajnika ? ale się zamotałam Skrzacie
kucie jajnik znaczy przed owu ze cos sie dzieje,ze jest powiekszony ze moze byc na nim pecherzyk grafffaaa babo nie motaj hihiPaula90 lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:pisałas pisałaś Skrzaciku ...
Kochana uprawiajcie seks dla przyjemnosci i kiedy na to macie ochotehttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:maximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:pisałas pisałaś Skrzaciku ...
Kochana uprawiajcie seks dla przyjemnosci i kiedy na to macie ochote
paulus i na luzie!!!Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:maximka84 wrote:Skrzacie ... ból śluz owu ? u mnie inaczej chyba ... ja najpierw śluz...potech chyba ból, no i chyba OWU ...
jak pojawi sie sluz bzykaj sie minimum 3dni
hmn ... skrzacie czyli juz po tych 3 dniach - jak kłuje w podbrzuszu nie warto próbować ... dobrze rozumiem ... ? sorki że Cię tak męczę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:Skrzacie ... ból śluz owu ? u mnie inaczej chyba ... ja najpierw śluz...potech chyba ból, no i chyba OWU ...
jak pojawi sie sluz bzykaj sie minimum 3dni
hmn ... skrzacie czyli juz po tych 3 dniach - jak kłuje w podbrzuszu nie warto próbować ... dobrze rozumiem ... ? sorki że Cię tak męczę
nie gwałc mnie eheh juz!!!molestujesz mnie hahah
mozna wedle własnego upodobania ale zazwyczaj sa juz nie płodne dni,jak kuje jaknajbardziej sie kochać bo to moze byc pekniecie pecherzykaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 13:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:ale mnie wyczerpałyscie hehe
hahaahahahahahahaha, a odkurzacz wtargnoł przez przypadek, kumpel z pracy mi posyłał linka otwierałam i jakoś się potem tu wkleił
myslałam ze chcesz sie pochwalic haha mysle napisze ze fajny hahmaximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:maximka84 wrote:skrzat84 wrote:ale mnie wyczerpałyscie hehe
hahaahahahahahahaha, a odkurzacz wtargnoł przez przypadek, kumpel z pracy mi posyłał linka otwierałam i jakoś się potem tu wkleił
myslałam ze chcesz sie pochwalic haha mysle napisze ze fajny hah
hahahahahahaah, nie nie nie poza tym w życiu nie dałabym tyle za odkurzacz hahaha -
Kurcze nie można też zakładać 3 dni i już, potem nie, bo nic z tego nie będzie. Każdy ma inny organizm i nie da się wszystkiego zmierzyć i zważyć. A może akurat ten np. czwarty dzień okaże się strzałem w dziesiątkę? Owulacji nie wyznaczamy na 100 %, chodzi o seks w najbardziej prawdopodobnych dniach, ale bez takiego nacisku, że w ten to się uda, a za dzień się nie uda. Nawet o bólu czy kłuciu jajników trudno mówić jednoznacznie, bo nie każdy mam tak samo...
maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:skrzat84 wrote:maximka84 wrote:skrzat84 wrote:ale mnie wyczerpałyscie hehe
myslałam ze chcesz sie pochwalic haha mysle napisze ze fajny hah
hahahahahahaah, nie nie nie poza tym w życiu nie dałabym tyle za odkurzacz hahaha
drogie było by sprzatnie heeh