Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:CarPer migającą buźkę mam dopiero od dzisiaj. W zeszłym cyklu miałam tylko migającą buźkę bez takiej ze szczytu.
A Ty jak?
A długo testowalas??? ile dni? I z porannego moczu???
Migająca świadczy o wzroście estrogenu czyli hormonu przed wzrostem LH.
Mi zawsze wychodzi stała rowniez. Ale zalezy kiedy zaczynam testować. Moje cykle sa 28 dniowe wiec zaczynam testować juz 9-10 dnia. Pierwszy dzien jest zawsze kolko puste pozniej miga 2-3 dni i pozniej mam juz usmiech stały.
Jak długie masz zwykle cykle? I kiedy zaczynasz testować?
-
nick nieaktualnyNo u mnie dziwna sprawa bo mam plamienie brązowawe, ale jestem na dupku co mi się do tej pory nie zdarzało nigdy.... Po braniu dużej ilosci magnezu od wczoraj skończyły mi sie bóle brzucha.. Także niezbyt dobrze to wróży..ale plamienie inne niż zwykle miewałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
e.wela wrote:w takim razie 100 % pewnosci nie mam , ale skoro we wczesniejszych cyklach byly w te dni i sie nie udawalo to nie sadze zeby udalo sie teraz. Bylabym mocno zdziwiona i faktycznie bylaby to duza niespodzianka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 01:59
-
nick nieaktualny
-
CarPer wrote:A długo testowalas??? ile dni? I z porannego moczu???
Migająca świadczy o wzroście estrogenu czyli hormonu przed wzrostem LH.
Mi zawsze wychodzi stała rowniez. Ale zalezy kiedy zaczynam testować. Moje cykle sa 28 dniowe wiec zaczynam testować juz 9-10 dnia. Pierwszy dzien jest zawsze kolko puste pozniej miga 2-3 dni i pozniej mam juz usmiech stały.
Jak długie masz zwykle cykle? I kiedy zaczynasz testować?
CarPer z porannego moczu zawsze, cykle mam 28-30 dni, ale ten zeszły miałam krótki, bo 26 dni. A zaczęłam testować 9dc, było puste kółeczko, a potem przez chyba 5 czy 6 dni miałam migającą buźkę. Potem już nie mierzyłam. A na owulkę wyszedł mi test około godziny 18 w 12dc tylko takim kasetowym testem.
W tym cyklu dziś w 14 dc ClearBlue pokazał mi buźkę pełną pierwszy raz.
SusannaDean ja bym pewnie nie wytrzymała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 07:30
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Hej. Po wizycie wszystko ok. Wszystko sie oczyściło i nie ma śladu po poronieniu... ten cykl raczej bezowulacyjny bo lekarz nie widział pęcherzyków ale mówił, żeby nie przerywać starań. Zapisał mi Duphaston 2x1 jeśli test wyjdzie pozytywny.
Za chwilkę zaczynamy wiosenny miesiąc. Za was wszystkie trzymam kciuki i zyczę zielonego zakończenia Mi pozostaje czekać na @.😇😁😇😇😁 -
A mnie dziewczyny prosze wypisac z marcowego testowania;(
Dostalam globulki dopochwowe na 24dni!!!uboczne dzialanie;plemnikobojcze.
Tak wiec niestety nie ma cudu aby plemniki mojego meza przebily sie przez ta bariere...
Abstrahujac od prokreacji-wiecie czy w ogole podczas takiego leczenia mozna uprawiac sex?czy trzeba sie wstrzymac na te 14 dni???Madzik
Mama 3 corek:) -
Zgredek dobrze, że już po oczyszczeniu. Czekaj na @ i działaj. :*
Madzik chyba powinnaś się wstrzymać z seksem.
Ja zmieniłam zwykly kwas foliowy na Femibion z metafoliną. Gin mi kiedyś o tym mówił, ale uciekła mi nazwa, a wczoraj gdzieś tu na forum mi w oczy się rzuciło i rozjaśniło mi pamięć. Więc od dziś zmiana i zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 08:51
CzeresniowaMama lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:CarPer z porannego moczu zawsze, cykle mam 28-30 dni, ale ten zeszły miałam krótki, bo 26 dni. A zaczęłam testować 9dc, było puste kółeczko, a potem przez chyba 5 czy 6 dni miałam migającą buźkę. Potem już nie mierzyłam. A na owulkę wyszedł mi test około godziny 18 w 12dc tylko takim kasetowym testem.
W tym cyklu dziś w 14 dc ClearBlue pokazał mi buźkę pełną pierwszy raz.
SusannaDean ja bym pewnie nie wytrzymała.
Czyli działajcie!
U mnie jak juz sie migająca buźka pojawia to w ciagu dnia z takiego wstrzymanego moczu testuje i czesto stała sie juz pokazuje pod koniec dnia. Jest napisane w ulotce ze po migającej mozna testować kilka razy w ciaugu dnia. Mozesz spróbować kolejnym razem, jelsi taki bedzie .