Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
CarPer wrote:Masz migająca buźkę? Kiedy sie zaczela?
Tez ich uzywam juz od bardzo dawna.
CarPer migającą buźkę mam dopiero od dzisiaj. W zeszłym cyklu miałam tylko migającą buźkę bez takiej ze szczytu.
A Ty jak?
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
miśka1987 wrote:hej dziewczyny ja dziś pierwszy duphaston wzięłam i czekamy a bierze mnie grypsko jakieś jako ostatnią a w domu... jednak mnie nie ominęłoZosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnye.wela wrote:A ja juz chcialabym zeby przyszla @, nie moge sie juz doczekac , mam nadzieje ze bedzie planowo i w niedziele rozpoczne nowy cykl, z nowymi silami i wiosennym nastawieniem
Raczej zalapie sie juz na kwietniowe testowanie, dlatego zycze Wam tu wszystkim powodzenia, a ja sie przenosze na watek kwietniowy -
Przepraszam dziewczyny, że się wcinam.
Anciaa widziałam,że ostatnio tu byłaś aktywna, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, chciałam Cie podpytać na priv o Gametę i gina, proszę zaakceptuj.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
e.wela wrote:Nie mam podstaw zeby robic test czy bete bo w tym cyklu troche odpuscilam i akurat w dni plodne nie bylo, ciazy wiec nie bedzie
SusannaDean, e.wela lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Ja się witam popołudniu, zobaczymy jak mi wyjdzie czekanie ale chyba 1.03 zatestuję, miało być 4.04 ale to by było już 17 dpo bez przesady
-
nick nieaktualny
-
W piątek ginekolog i przy okazji zrobię monitoring. I tak musi mnie dokładnie zbadać. Ale nie wiem czy do tego czasu całkiem mi przejdzie @ bo nie zapowiada się na to...
Czy któraś z was też miała robiony monitoring? I może się podzielić jak to wyglądało?
U mnie to dopiero 2cs ale dziewczyny mi polecaly zrobić ten monitoring.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 18:16
-
Ja miałam monitoring i jedno usg w 11dc drugie usg 14dc żeby zobaczyć czy pecherzyk rośnie i w 18dc by potwierdzić ze pecherzyk pękł ( to przy cyklach średnio 31-32 dniowych)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 18:33
Gigi lubi tę wiadomość
-
Ja uważam że wcale nie musisz robić monitoringu jeżeli masz regularne cykle, żadnych stwierdzonych dolegliwosci typu PCOS i podejrzenia braku ovulacji itp. W 1cs coś załapało wiec ovu masz w kolejnym cyklu się uda i fasolka zostanie na 9 mscy oczywiście po cb musisz zrobić usg
-
Karma88 wrote:Ale są kreseczki w obu miejscach. To nie znaczy pozytywu? Czy dopiero jak będzie ciemniejszy?
Pozytyww będzie jak obie kreski będą takiego samego koloru albo ta druga będzie ciemniejsza od kontrolnej. Potwierdzone monitoringiem