Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Meginka wrote:Heh też mam urodziny 11 marca a które jeśli mogę spytać? Bo ja 28. Testuję 18.03 bo w urodziny za wcześnie. Najwyżej będzie spóźniony prezent albo wcześniejszy na rocznicę ślubu w kwietniu. oh już na prawdę chciałabym te 2 kreski ujrzeć
Co do objawów wczesnej ciąży, teraz kiedy biorę tonę leków: metforminę, clo, duphaston, jakieś zastrzyki na pękanie, to już nie jest tak łatwo stwierdzić. Byłam niemal przekonana w poprzednim cyklu a był on pierwszym stymulowanym, że jestem w ciąży. Tak mnie cycki bolały jak w poprzedniej, krzyż i jajniki to samo. Myślę, że nic innego tylko się udało. A tu masz babo placek wszystko było od leków, myślę że od duphastonu. Teraz wiem już, że nie ma co się na to patrzeć...Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualnyMargolciak wrote:ja mam 27, więc prawie tak samo to życzę udanego prezentu
Co do objawów wczesnej ciąży, teraz kiedy biorę tonę leków: metforminę, clo, duphaston, jakieś zastrzyki na pękanie, to już nie jest tak łatwo stwierdzić. Byłam niemal przekonana w poprzednim cyklu a był on pierwszym stymulowanym, że jestem w ciąży. Tak mnie cycki bolały jak w poprzedniej, krzyż i jajniki to samo. Myślę, że nic innego tylko się udało. A tu masz babo placek wszystko było od leków, myślę że od duphastonu. Teraz wiem już, że nie ma co się na to patrzeć... -
SusannaDean wrote:Coś w tym jest... chociaż ja po cyklu stymulowanym nie miałam żadnych objawów, w zeszłym z niskim mega progiem też nie miałam, a teraz wszystko tzn piersi i brzuch boli wieczoremZosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
SusannaDean wrote:Własnie...zaczekaj trochę Powodzenia
Mnie brzuch i krzyż boli ale nigdy tak dziwnie na @ nie było zaczęło się 8 dpo , poza tym jem dupka
ps.niestety nie mam możliwosci zrobienia dzis bety a wtedy bym wiedziała na czym stoje -
nick nieaktualny
-
Witam. Nie mogę się na forum rozeznać co i jak.
Proszę mnie wpisać na testowanie 15 marca. Na razie głupieję. Dopiero drugi cykl mierze temp i tak mocno obserwuję organizm, bo półtora roku luzu i się nie udało ponownie zajśc.
Biorę wiesiołka i kwas foliowy. Nie wiem tylko co zrobić, bo dziś temperatura mocno spadła i nie wiem czy nie powinnam odstawić wiesiołka już. Jak myślicie?
Testu owu ni nie pokazują.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w tym wątku, żeby marcowe testowania były owocne.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Suzanne to u mnie było różnie, raz okres z takim bólem brzucha że aż mam paraliz nóg, jak wczoraj, raz taki że wymiotuję cały dzień (tak było przy styczniowym okresie) a raz leci ze mnie z drugiej strony, najgorszy jest ten paraliż, bo boli cię dosłownie wszystko od pasa w dół, nawet palce u nóg.
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Suzanne to u mnie było różnie, raz okres z takim bólem brzucha że aż mam paraliz nóg, jak wczoraj, raz taki że wymiotuję cały dzień (tak było przy styczniowym okresie) a raz leci ze mnie z drugiej strony, najgorszy jest ten paraliż, bo boli cię dosłownie wszystko od pasa w dół, nawet palce u nóg.
-
No faktycznie masakra Lady a zwykla no-spa nic nie dziala? Ja tez wcinam ketonal, ale na migreny, te najgorsze.
Karma ja bym juz odstawila na wszelki wypadek Mozesz brac siemie lniane caly cykl, na mnie nawet chyba lepiej dziala niz wiesiolek.
Suze trzymam kciuki Ja juz mialam wszystkie objawy na ciaze przed @, takze nic nie gadam. Moj maz sie juz smieje ze mnie, bo podskakuje za kazdym razem, jak mnie cos w brzuchu zakreci. A ten dziad na to, ze to na pewno dzidzius pierdnal :P60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat83 wrote:No faktycznie masakra Lady a zwykla no-spa nic nie dziala? Ja tez wcinam ketonal, ale na migreny, te najgorsze.
Karma ja bym juz odstawila na wszelki wypadek Mozesz brac siemie lniane caly cykl, na mnie nawet chyba lepiej dziala niz wiesiolek.
Suze trzymam kciuki Ja juz mialam wszystkie objawy na ciaze przed @, takze nic nie gadam. Moj maz sie juz smieje ze mnie, bo podskakuje za kazdym razem, jak mnie cos w brzuchu zakreci. A ten dziad na to, ze to na pewno dzidzius pierdnal :P
Ja to nie wiem każdy cykl inny u mnie ha ha wiec absolutnie na nic się nie nastawiam -
nick nieaktualny
-
Mam jutro dostać @ A brzuch przestał mnie okresowo boleć, plamienie ostatnimi czasy miałam dzień przed okresem przez cały dzień, a dzisiaj tylko rano i potem już nic, i cycki mnie dalej bolą, a już powinny przestać. W ciąży nie jestem, bo wykluczyła to beta w 12 dpo. Mam nadzieję że wredota jednak jutro zawita i będę mogła zacząć nowy cykl...
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny