Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, przyszłam zobaczyć co tam u Was - część kojarzę z wątku styczniowego Rozsiewam ciążowe wiruski i trzymam kciuki, żeby ten cykl był tym szczęśliwym!
U mnie też TSH wyszło za duże (3,2 to ponad normę ciążową) i jestem teraz na Euthyroxie. Mam nadzieję, że po porodzie będzie ok i tarczyca mi się nie rozleniwi.Jedna_z_Wielu, CarPer, Lady Savage, Anulka0407 lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Cześć dziewczyny, przyszłam zobaczyć co tam u Was - część kojarzę z wątku styczniowego Rozsiewam ciążowe wiruski i trzymam kciuki, żeby ten cykl był tym szczęśliwym!
U mnie też TSH wyszło za duże (3,2 to ponad normę ciążową) i jestem teraz na Euthyroxie. Mam nadzieję, że po porodzie będzie ok i tarczyca mi się nie rozleniwi.
Hej smeg, jak się czujesz ? :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Lady Savage wrote:No i przyszla @. Prosze o przepisanie mnie na 28 marca
:*
Tulę dziewczyny, które się musiały " przenieść " na marzec i kibicuję, aby były efekty walentynek :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 08:47
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote::*
Tulę dziewczyny, które się musiały " przenieść " na marzec i kibicuję, aby były efekty walentynek :*
Ale marzec będzie szczęśliwy !
Łykajcie wit d3, po wakacjach zawsze jest więcej zaciążonych hehe
U mnie 10 dpo, trochę krwi z nosa poszło...aaaaaa ja to mam "przypadki"Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:Hej smeg, jak się czujesz ? :*
Kciukam za marzec, powodzenia! ;*
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg ja w pierwszej ciazy nie mialam prawie w ogole dolegliwosci rzygankowych I wypchnelam 4kg chlopa.
Rosnij zdrowo
Suze, trzymam kciuki ^^
e.wela mnie sie ciagle dzieci snia. I seksy hahaha najwyrazniej snimy o tym, czego nam brakuje
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
smeg wrote:Dziękuję, bardzo dobrze, nie mam mdłości, normalnie pracuję Trochę mi ostatnio pęcherz dokucza, ale częste infekcje miałam też przed ciążą (tylko teraz furaginy brak ). Na fioletowych wątkach dziewczyny bez mdłości wręcz zazdroszczą innym porannego rzyganka (bo to znak, że ciąża się rozwija), ale ja tam się cieszę, że mogę jeść normalnie
Kciukam za marzec, powodzenia! ;*
Już nie raz to pisałam: nie miałam objawów ciąży dopóki brzuch nie zrobił się większy
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Masakra dziewczyny, ostatnio taki okres miałam 4 lata temu, umiera, cały dzień leżałam w łóżku, żadne tabletki nie pomagają, teraz mnie ból puścił, i sobie przed kompem zajadam kanapkę. Muszę mamę poprosić o załatwienie ketonalu, bo nie wyrobię, jeśli to powróciło, to nie dam rady, z młodą tak funkcjonować bez tego ketonalu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:testowałam wczoraj i negatyw byl w 15dpo chodz równie dobrze mogl byc to dopiero11dpo bo te 2 pierwsze temp moga byc zakłocone i wtedy owu przesuwa sie z 18 dnia cyklu na 22
Mnie brzuch i krzyż boli ale nigdy tak dziwnie na @ nie było zaczęło się 8 dpo , poza tym jem dupka