Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Wszystkie w poniedziałkowy poranek. Zdecydowanie wolałabym piątkowy... Jestem świeżo po owulacji, choć ovufriend nie potwierdza jeszcze tego na moim wykresie. Także teraz pozostaje mi czekanie. Miłego dnia:)Niedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
Prolaktyna 35 ng/ml -
mania_ wrote:Witam Wszystkie w poniedziałkowy poranek. Zdecydowanie wolałabym piątkowy... Jestem świeżo po owulacji, choć ovufriend nie potwierdza jeszcze tego na moim wykresie. Także teraz pozostaje mi czekanie. Miłego dnia:)
hej : )
to jesteśmy w identycznej sytuacji, teraz tylko czekac na rezultaty. -
nick nieaktualny
-
Susanna kciuki zaciśnięte
Dobra, to już wiem, jak wygląda pozytywny test owu w moim wydaniu. Nie wystarczą dwie takie same krechy. Dziwne tylko ze szyjka zamknięta nisko i twarda jak skała. Żadnych szans na płodny śluz.
https://zapodaj.net/b4b2c82d09ae1.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 08:12
-
mania_ wrote:Jestem świeżo po owulacji, choć ovufriend nie potwierdza jeszcze tego na moim wykresie. Także teraz pozostaje mi czekanie. Miłego dnia:)
To trzymamy kciuki. :*
SusannaDean wrote:Hej ja dzis 12 dpo wczoraj mleczna wydzielina... Jeszcze do srody sprobuje wstrzymac test
Najgorsze jest to wstrzymywanie się, ja wiecznie teściory robiłam wcześnie.
U mnie dziś temperatura wyższa od najniższej. ClearBlue pokazał mi, że dopiero dziś zaczęły się płodne. Zobaczymy co będzie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:Najgorsze jest to wstrzymywanie się, ja wiecznie teściory robiłam wcześnie.
U mnie dziś temperatura wyższa od najniższej. ClearBlue pokazał mi, że dopiero dziś zaczęły się płodne. Zobaczymy co będzie.
A ktorych Clearblue uzywasz????
Różowych czy fioletowych? -
Gigi wrote:Czy któraś jest może po cb? Jak długo trwało u was krwawienie? Dłużej niż zwykle?Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Hej! U mnie wczoraj pozytywny test owulacyjny. Kreska testowa nawet ciemniejsza niż kontrolna, a więc dziś Powodzenia wszystkim, za chwile marzec!
Lady Savage, kate88:), kaka470 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny