Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aciulka wrote:Oczywiście,że tak. Każdego dnia powtarzam. Dzisiaj mam 10dpo.
Widziałam już przypadki z wczesną owulacją, test pozytywny w 7dpo. Ale oczywiście kłócić się nie będę, pewności nie mam
aciulka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny mnie tez wczoraj zaczeło bolec na @ ale rano nie przyszła i tempka nie spadła wiec zrobiłam test- z allegro. Od razu jak sie zanurzył to pojawiła się biała świecąca kreska w miejscu testowej. Jednak była ona biała nie różowa ani szara. Po wyschnięciu już chyba nie ma nic. Zrobiłam wiec tez Pink test ale tam biel absolutna. co myslicie?
-
srebrzysta wrote:dziewczyny mnie tez wczoraj zaczeło bolec na @ ale rano nie przyszła i tempka nie spadła wiec zrobiłam test- z allegro. Od razu jak sie zanurzył to pojawiła się biała świecąca kreska w miejscu testowej. Jednak była ona biała nie różowa ani szara. Po wyschnięciu już chyba nie ma nic. Zrobiłam wiec tez Pink test ale tam biel absolutna. co myslicie?Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Dziewczyny,
u mnie dzisiaj kolejny dzień wyższa temperatura - może trzeci poziom temperatur się tworzy? Wczoraj 36,77, a dzisiaj 36,76. Wcześniej po spadku temperatury 6 dpo tempka rosła codziennie o ok. 0,1 stopnia.
Liczę, że jutro też temperatura się utrzyma, a już w środę beta - trzymajcie kciuki!aria40, aciulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuza ja niestety mam podwyższoną tempke zawsze do samej miesiaczki. Dopiero w dniu miesiączki spada. A życzę Ci żeby te wzrost był już do poziomu takiego jak powinien a potem , żeby poziom ten sie utrzymał a małpa żeby nie przyszła. Zobaczymy w pt Ja dzisiaj czekam na wynik dot progesteronu
-
Doma90 wrote:Susanna może chleb powszedni. Ale taka jest nasza decyzja i nie chce jej zmieniać.
Zajmę się czym innym w życiu i może kiedyś się uda przy okazji ale nie chce już prowadzić obserwacji i co cykl się nakręcać bo wykres ładny. To bezsensu.
Doma doskonale Cię rozumiem. Nasza psychika obrywa, nerwy, ciągłe nakręcanie się, wiara, że to ten cykl.
Ja też dziś zatestowałam i dupa. Czekam na @, idę do gina i pewnie monitoring pójdzie w ruch.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia