Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No właśnie też nie wiem co się dzieje że dziewczyny uciekają ja dziś testowałam 11 dpo i negatyw.
@ planowana na 17.03 i czuję się małpowo. Więc chyba nic z tego nie będzie. jak @ przyjdzie to się zapisuje do gina, nie będę tracić czasu. -
Meginka wrote:No właśnie też nie wiem co się dzieje że dziewczyny uciekają ja dziś testowałam 11 dpo i negatyw.
@ planowana na 17.03 i czuję się małpowo. Więc chyba nic z tego nie będzie. jak @ przyjdzie to się zapisuje do gina, nie będę tracić czasu.
Udostępnisz wykres? Ja też mam planowaną @ na 17 marca, ovu wykryta 3 marca. Ciekawa jestem, jak u Ciebie z temperaturą - trzyma się wysoka?
Mnie dzisiaj piersi zaczęły boleć, są ciężkie - poprzednio przed @ tak nie miałam, tak samo nie miałam aż takich wahań nastroju tak wcześnie (zwykle 1-2 dni przed @, a nie tydzień wcześniej). Boję się, że się nakręcam za bardzo, z drugiej strony kurcze mam takie przeczucie, że chyba się tym razem udało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nie wiem o co chodzi. jak robiłam test owu to była kreska ciemniejsza od tej testowej i dwa dni taki wychodził. jestem przypuszczalnie dwa dni po owu ( tak mi się wydaje ) i zrobiłam teraz test owu i nie wiem czy kreska jest bledsza od testowej czy taka sama. co poziom LH nie spada?
https://zapodaj.net/5274210eb413d.jpg.html
https://zapodaj.net/59c677403cbaa.jpg.html
porównajcie proszę. ten pierwszy test dzisiejszy drugi 4 dni temuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 11:52
-
Na pierwszym teście (pierwszym zdjęciu) jest w kolorze testowej, na drugim zdjęciu ciemniejsza. Moim zdaniem ovu już pewnie była, ale z tymi testami to różnie bywa, ja kiedyś miałam 5 dni pod rząd tak samo ciemne kreski, a w innym cyklu, gdzie wiem, że ovu była, wydawało mi się, że wszystkie testy negatywne. Czasem jest tak, że organizm przygotowuje siędo ovu i testy są pozytywne, ale potem "rozmyśla" się i ovu jest kiedy indziej.
Najlepiej mierzyć temperaturę i kontrolować śluz, a testy robić przy okazji - wtedy info jest najpewniejsze, czy i kiedy ovu była. -
nick nieaktualnyZuza91 wrote:Na pierwszym teście (pierwszym zdjęciu) jest w kolorze testowej, na drugim zdjęciu ciemniejsza. Moim zdaniem ovu już pewnie była, ale z tymi testami to różnie bywa, ja kiedyś miałam 5 dni pod rząd tak samo ciemne kreski, a w innym cyklu, gdzie wiem, że ovu była, wydawało mi się, że wszystkie testy negatywne. Czasem jest tak, że organizm przygotowuje siędo ovu i testy są pozytywne, ale potem "rozmyśla" się i ovu jest kiedy indziej.
Najlepiej mierzyć temperaturę i kontrolować śluz, a testy robić przy okazji - wtedy info jest najpewniejsze, czy i kiedy ovu była. -
cześć dziewczyny,
nowym mamusiom gratuluję
ja się nie odzywam bo jakaś chandra mnie dopadła, oczywiście dlatego że @ się wczoraj zjawiła... trochę opadłam z sił, bo ile można?
no ale mam nadzieję, że z końcem @ i ten nastrój mi przejdzie.
trzymajcie sięZosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kornelka38 wrote:Dziewczyny zrobiłam test ciążowy tydzień przed okresem. 8 dzień po owulacji. Oczywiście test negatywny . Próbujemy już ponad rok. Myślicie, że jeszcze mogę mieć nadzieje? Dziś 22 dzień cyklu a moje cykle są 30 dniowe.
8dpo to mogłas nie mieć jeszcze nawet zagniezdzeniasloneczkowa mama lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Czesc. U mnie @spoznia sie juz 3 dzien.... ostatni cykl to ciaza biochemiczna takze moglo sie cos przesunac. Na ciążę nie liczę bo gin mowil dwa tyg temu, ze nie ma ovu wiec sie nie nastawiam. Wkurza mnie jej brak bo chcialam juz w spokoju zacząć nowy cykl...😇😁😇😇😁
-
nick nieaktualnyDzięki. Taką mam nadzieję, że test zrobiłam za wcześnie. Miałam nadzieję, że udało się tym razem bo dokładnie wiedziałam kiedy owulacja.Także czekam. Ale Ovu też dziwnie wyznaczył mi dni płodne i owulacje zaznaczył linią przerywaną. Dziwny ten cykl.
-
nick nieaktualny
-
kornelka38 wrote:Dziewczyny zrobiłam test ciążowy tydzień przed okresem. 8 dzień po owulacji. Oczywiście test negatywny . Próbujemy już ponad rok. Myślicie, że jeszcze mogę mieć nadzieje? Dziś 22 dzień cyklu a moje cykle są 30 dniowe.
Kochana, 8 dni to za wcześnie, mogło jeszcze nie dojść do implantacji. Ja też nie mogłam wytrzymać i 8 dpo już testowałam, wynik oczywiście negatywny. Jestem niecierpliwa, więc 12 dpo idę na betę. Jeśli nie wyjdzie mi ciąża i tak będę cierpliwie czekać minimum do 14 dnia po ovu. Póki @ nie przyszła, jest zawsze nadzieja -
ja testuję za tydzień. zaczynają boleć mnie już cycki, więc podejrzewam że będzie to cykl jak każdy inny. jak już mnie bolą to mam w głowie ten sam schemat: od 20dc ból piersi który rozkręca się do 25dc po czym zanika, mija pare dni i okres. oczywiście dopóki nie ma @ to jest nadzieja, ale nie nastawiam siępoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Zuza91 wrote:Udostępnisz wykres? Ja też mam planowaną @ na 17 marca, ovu wykryta 3 marca. Ciekawa jestem, jak u Ciebie z temperaturą - trzyma się wysoka?
Mnie dzisiaj piersi zaczęły boleć, są ciężkie - poprzednio przed @ tak nie miałam, tak samo nie miałam aż takich wahań nastroju tak wcześnie (zwykle 1-2 dni przed @, a nie tydzień wcześniej). Boję się, że się nakręcam za bardzo, z drugiej strony kurcze mam takie przeczucie, że chyba się tym razem udało -
zuza nie nakrecaj sie Dopiero zaczeliscie sie starac, spokojnie, uda sie
Nie patrz na objawy przed @. Ja mam wszystkie, albo wcale. Albo mnie cycki bola juz od owu, albo tydzien przed @, albo nic. Nie ma reguly. Wierz mi, trzeci rok sie staram
Nie lataj na bete od razu, bo sie zestresujesz tylko. Ja bym szla dopiero, jak ci wyjdzie test pozytywny, chocby bladzioch.
Meginka lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Zgredek 12 wrote:Czesc. U mnie @spoznia sie juz 3 dzien.... ostatni cykl to ciaza biochemiczna takze moglo sie cos przesunac. Na ciążę nie liczę bo gin mowil dwa tyg temu, ze nie ma ovu wiec sie nie nastawiam. Wkurza mnie jej brak bo chcialam juz w spokoju zacząć nowy cykl...