Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:https://naforum.zapodaj.net/54cb26429ddb.jpg.html
wogole mi się ten link nie otwiera,kurde mogli by pomyśleć żeby łatwiej dało si ę na forach wstawiać.
jeszcze raz to ostatnie wrzucam i koniec -
Zuza91 wrote:Jest w tym racja - może nie pójdę, albo pójdę, będę żałować i będę mieć nauczkę naprzyszłość (taki ze mnie uparciuch, tak się niestety najlepiej uczę...). A jakie testy robisz od 9 dpo? Ja też tak zaczęłam testować, mam worek testów w domu, od 9 dpo codziennie jeden rano robię
http://allegro.pl/kasetowy-test-ciazowy-plytkowy-najczulszy-10mlu-ml-i6596863558.html
Robię w tym cyklu co 2 dzień, dziś robiłam i oczywiście negatyw. Nie wiem co mnie naszło, serio, zawsze czekałam do terminu @, no ewentualnie dzień przed...
Jakoś mam przeczucie, że się nie udało, ale kawałek nadziei jeszcze się tli
-
SusannaDean wrote:Chyba tak! Jeśli to ta kreska po odchyleniu ekranu to jest różowa, bo wydaje mi się, że jest w odpowiednim miejscu !
Srebrzysta masz jeszcze testy?? Koniecznie rano powtórz i od razu nam pokaż Może się pojawi
P.S. u mnie też 11 dpo -
Suze a w ktore dni bralas Clo? Ja bralam 2-6 i 3-7 a rok temu 5-9. Co lekarz to inaczej przepisuje. Owu tak czy inaczej mam okolo 13dc plus minus dzien.
Jak bierzesz wczesniej (3-7), to jest wiecej pecherzykow, a jak pozniej (5-9), to mniej, ale lepszej jakosci.
Plus ewentualnie zastrzyk na uwolnienie okolo 9 dnia po ostatnim Clo.
Z tym cholernym Clo tez trzeba uwazac, bo doktory nic nie mowia, ale jak sie bierze za dlugo, to wplywa na endometrium i sluz (hamuje produkcje estrogenu) i moze byc jeszcze gorzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 18:19
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat83 wrote:Suze a w ktore dni bralas Clo? Ja bralam 2-6 i 3-7 a rok temu 5-9. Co lekarz to inaczej przepisuje. Owu tak czy inaczej mam okolo 13dc plus minus dzien.
Jak bierzesz wczesniej (3-7), to jest wiecej pecherzykow, a jak pozniej (5-9), to mniej, ale lepszej jakosci.
Troche mnie stresuje bo cały czas, 7 dc, i dziś, 10 dc, czuje jajniki... może rośnie, ale testy owu lipa nic nie wychodzą mam stresa.... może owu będzie później? aaaa zwariuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja raz brałam w listopadowym cyklu
Także tym się nie martwię
Ale jak to jest z tymi testami owu przy clo?
Bo się martwię, że mimo clo nie będzie owu.....jezu ja to mam paranoję pewnie za dwa dni będę miała pozytyw, ale mam zazwyczaj w tym samym dniu owu co test poztytwny....to już o sobie wiem -
https://naforum.zapodaj.net/74f4f9d19dd8.jpg.html
no i dwa ciążowe na tym powyżej jest biały ślad niewidoczny na zdjęciu
Trudno to zobaczyć w realu a co dopiero ma fotce. Jednak zawsze była biel absolutna dlatego mała nadzieja była ale to irracjonalne. Mam testy zrobię jak @ nie przyjdzie bo raz boli raz przechodzi i znowu wraca .... -
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:https://naforum.zapodaj.net/74f4f9d19dd8.jpg.html
no i dwa ciążowe na tym powyżej jest biały ślad niewidoczny na zdjęciu
Trudno to zobaczyć w realu a co dopiero ma fotce. Jednak zawsze była biel absolutna dlatego mała nadzieja była ale to irracjonalne. Mam testy zrobię jak @ nie przyjdzie bo raz boli raz przechodzi i znowu wraca .... -
Srebrzysta wcale bym się nie zdziwiła gdyby na tych testach za grosze kreski były w miejscach gdzie nie powinny z powodu błędu na produkcji. Całkiem jest więc możliwe że ta druga kreska to ciążowa kreseczkaSzczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
srebrzysta wrote:Dzięki dziewczyny ze można z Wami to przeżywać. Mężu nie nma pojęcia o niczym bo i po co mu gadać o cieniach-nakrecalibysmy się nawzajem . Zmykam I Do Jutra paaaa
-
srebrzysta trzymam kciuki
Suze, ja co miesiac robie testy owu i wychodza zazwyczaj cudne pozytywy. Wiesz jak jest z monitoringiem u mnie, lipa. A jajniki mam jak arbuzy, pelne cyst. Dlatego czekam na laparo. A wiec u mnie sygnal jest, ze owu, testy pozytywne, ale pecherzyki nie pekaja i sie kokosza w srodku. Nie bede latac na badania krwi trzy razy w miesiacu, bo i tak gubia wyniki, dranie!
Jak masz mozliwosc isc na monitoring, to lec. Na wszelki. Lepiej zastrzyk dostac czy tabsy na uwolnienie jajec, nie wiem co tam daja w Pl, niz sobie zatarabanic jajniki, jak mi zrobili. No, ale u mnie PCOS, wiec wiesz.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning