Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie był zastrzyk bo moje pęcherzyki były małe, nie rosly odpowiednio i nie pekaly
A owu była w 16dc. Dwa dni po zastrzyku.
Ja jestem z grudnia i marzy mi się też grudniowe dzieciątko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 15:48
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Zuza91 wrote:Aciulka daj znać, jak Twoja beta. Widzę, że idziesz w 11 dpo. Ja wybieram się w środę, 12 dpo - mam nadzieję, że cokolwiek już będzie wiadomo..Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyaciulka wrote:Co prawda ja już w czwartek czyli 7 dpo zobaczyłam dwie kreseczki, ale oczywiście dam znać. Jakoś boję się jeszcze cieszyć.
Meginka lubi tę wiadomość
-
Nadia83 wrote:Sarrra, Zuza 91 miałyśmy testować razem ale moj cykl w tym miesiącu się wydłużył, dopiero przedwczoraj test owu pozytywny. Także powodzenia magicznego 17 (to moja szczęśliwa liczba).
Doma90 przepisz mnie proszę na 27.03
winik bety w 7 dni po owu > 2, maks u kobiety miesiaczkujacej bez ciazy to 4, a wiec nie ma ciąży. Oczywiscie z racji tego , ze beta zrobiona w 7 dni po owu nie dokonca jej wierzę :P:P a nóż jeszcze nic nie było bo za szybko :P:P taka mała nadzieja. dlatego testuje sikaczem 17 marca:) -
Monitoring u ginekologa mialam dopiero wlaczycz w nastepnym cyklu, w tym sugerowałam sie testami ovu i sygnalam dawanymi z ciala. Wizyta u gin w zeszlym tyg potwierdziła tylko ze owulacja sie odbyla, ze pęcherzyk pękł.
Moje obliczenia są przypuszczalne ale chyba sie nie mylilam.
Testy do dnia spodziewanej @ byly negatywne, nie bylo żadnych cieni cienia.
A wykresów nie prowadzilam, bo w sumie jestem na owu delikatnie ponad miesiąc i dopiero to ogarnialam : ) -
SusannaDean wrote:Pewnie miałaś wcześniej owu niż myślałaś, bo raczej 7 dpo to jest niemożliwe II kreskiCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaciulka wrote:Wszystko możliwe, ale z drugiej strony to znam już swoje ciało na wylot, obserwując je bardzo długo, zgodziła bym się raczej z OVU. Też obstawiam ten dzień na owulacje. Widocznie zagnieżdżane nastąpiło szybko.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mało udzielałam się w tym miesiącu, za dużo miałam na głowie. Byłam wpisana na testowanie dzisiaj, jest biało, wprawdzie okresu jeszcze nie ma, ale już boli, więc proszę o wpisanie @. Wszystkim dziewczynom z pozytywnymi testami gratuluję i pewnie będę tu zaglądała jeszcze, żeby Wam pokibicować. Powodzenia!
aciulka lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:No a teraz który masz dzień ? Powtarzałaś test?
Widziałam już przypadki z wczesną owulacją, test pozytywny w 7dpo. Ale oczywiście kłócić się nie będę, pewności nie mamaria40 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Sarrrra wrote:winik bety w 7 dni po owu > 2, maks u kobiety miesiaczkujacej bez ciazy to 4, a wiec nie ma ciąży. Oczywiscie z racji tego , ze beta zrobiona w 7 dni po owu nie dokonca jej wierzę :P:P a nóż jeszcze nic nie było bo za szybko :P:P taka mała nadzieja. dlatego testuje sikaczem 17 marca:)
No to testujemy razem w piątek Betą się nie przejmuj, 7 dpo to może być za wcześnie, mogło jeszcze nie być nawet implantacji. Ja idę 12dpo, ale jak nie pokaże ciąży, to nie tracę i tak nadziei, aż do @Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 22:27
-
Sarrrra wrote:winik bety w 7 dni po owu > 2, maks u kobiety miesiaczkujacej bez ciazy to 4, a wiec nie ma ciąży. Oczywiscie z racji tego , ze beta zrobiona w 7 dni po owu nie dokonca jej wierzę :P:P a nóż jeszcze nic nie było bo za szybko :P:P taka mała nadzieja. dlatego testuje sikaczem 17 marca:)
No to testujemy razem w piątek Betą się nie przejmuj, 7 dpo to może być za wcześnie, mogło jeszcze nie być nawet implantacji. Ja idę 12dpo, ale jak nie pokaże ciąży, to nie tracę i tak nadziei, aż do @ -
nick nieaktualny