Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć!
Jestem nowa no forum, proszę o dopisanie mnie do listy marcowego testowania testuję w piątek, 17 marca.
O fasolkę staramy się od stycznia tego roku (w grudniu minęły 3 miesiące od odstawienia pigułek), jednak tak pełną parą dopiero od aktualnego cyklu
Na razie jestem 8 dpo, temperatura po ovu każdego dnia ogólnie wyższa niż w poprzednim cyklu, o ok. 0,2'C. Miałam spadek 6 dpo (może implantacja, chociaż wiem, że nie ma na to reguły). Od wczoraj tempka leci do góry.
Oczywiście nie mogłam się już powstrzymać, więc rano zrobiłam w domu test o czułości 10mlU i wyszedł negatywny. Jestem już tak nakręcona na fasolkę, że chciałam iść dzisiaj na betę, ale puknęłam się w czoło, żeby się trochę uspokoić. Jutro znowu zatestuję, a na betę idę 12 dpo, w środę. Może coś już wyjdzie? Albo zrobię sobie nadzieję, albo pozbędę się złudzeń i spokojnie poczekam na @, prognozowaną na piątek, 14 dpo.
Dziewczyny, zobaczycie na mój wykres? Wiem, że jeszcze wcześnie, ale będzie mi miło, jeśli powiecie, co sądzicie
Trzymam mocno kciuki za Wasze zafasolkowanie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 13:47
-
miśka1987 wrote:beta 40!!!!
Unoszę się metr nad ziemią
miśka1987 gratulacje Ile dpo robiłaś betę? Ja chcę zrobić 12 dpo, mam nadzieję, że będzie w miarę wiarygodna... Ty chyba jakoś szybko po ovu robiłaś badanie krwi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 13:47
-
Lady Savage wrote:Dziewczyny ja się żegnam, życzę wszystkim powodzenia, powodem odejścia jest fakt , że nie mamy czasu na seks, brak seksu, brak dziecka, pracując do 22-23 w sklepie, człowiek jest tak zmordowany o tej porze że śpi do 7-8 rano, a o 5 mój wstaje do roboty, dziś 16 dc a my co? Czas pozwolił na 1 bzyknięcie, w zeszłym miechu było 2 bzyknięcia na 38 dniowy cykl, porażka, nie oszukujmy się, z tego dzieci nie będzie, może podejdę do próby za rok jak otworzę swoją firmę, a na razie zostanie jak teraz, bzykanie bez zabezpieczeń 2-3 razy w ciągu cyklu, jak coś z tego wyjdzie (w co wątpie) to wrócę się pochwalić. POWODZENIA LASKI!!
Lady mam nadzieję, że wrócisz szybciej z dobrymi nowinami niż zakładasz.
Trzymaj się ciepło i odpoczynek od forum myślę, że też Ci wyjdzie na dobre
Trzymam kciuki za szybki powrót
BuziakiHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuza 91 ja również testuje w ten sam dzień hmmm tzn dzisiaj byłam na becie 7-8 dni po owu ale to przy okazji progesteronu bo nie wytrzymałam wynik o 21:00:) wiem wiem dziewczyny, ze wcześnie ale trudno a nóż coś juz bedzie widać. Jeśli nie wyjdzie nic to spokojnie poczekam do testowania w terminie miesiączki
-
Sarrrra wrote:Zuza 91 ja również testuje w ten sam dzień hmmm tzn dzisiaj byłam na becie 7-8 dni po owu ale to przy okazji progesteronu bo nie wytrzymałam wynik o 21:00:) wiem wiem dziewczyny, ze wcześnie ale trudno a nóż coś juz bedzie widać. Jeśli nie wyjdzie nic to spokojnie poczekam do testowania w terminie miesiączki
Daj znać koniecznie, jak wyszła beta! Trzymam kciuki za nasze testowanie, może tym razem się udało❤ -
Sarrra, Zuza 91 miałyśmy testować razem ale moj cykl w tym miesiącu się wydłużył, dopiero przedwczoraj test owu pozytywny. Także powodzenia magicznego 17 (to moja szczęśliwa liczba).
Doma90 przepisz mnie proszę na 27.03
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Doma90 wrote:Hej,
U mnie 16dpo temperatura w górę :)Czekam nadal twardo.
Super, trzymam kciuki, żeby było zielono!❤ U mnie dzisiaj też temperatura nieco wyższa niż wczoraj, ale nie poszła jakoś super w górę - liczę jednak, że może pojawi się teb trzeci poziom temperatur (chociaż wiem, że nie zawwsze tak to wygląda, nawet gdy się faktycznie zafasolkuje). No nic, poczekamy do jutra, zobaczymy -
Zuza91 wrote:Super, trzymam kciuki, żeby było zielono!❤ U mnie dzisiaj też temperatura nieco wyższa niż wczoraj, ale nie poszła jakoś super w górę - liczę jednak, że może pojawi się teb trzeci poziom temperatur (chociaż wiem, że nie zawwsze tak to wygląda, nawet gdy się faktycznie zafasolkuje). No nic, poczekamy do jutra, zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry wszystkim. Chyba moge sie zaczac cieszyc aczkolwiek jeszcze nie dociera do mnie ze wkoncu sie udało.
https://zapodaj.net/ccb493e728b68.jpg.html
W pon lece na bete.
Sciskam mocno wszystkie i przesyłam pozytywne fluidy.aciulka, Nadia83, Jedna_z_Wielu, aria40, srebrzysta, Anulka0407, kate88:), Raven, kaka470 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majblanca wrote:Dzien dobry wszystkim. Chyba moge sie zaczac cieszyc aczkolwiek jeszcze nie dociera do mnie ze wkoncu sie udało.
https://zapodaj.net/ccb493e728b68.jpg.html
W pon lece na bete.
Sciskam mocno wszystkie i przesyłam pozytywne fluidy.Majblanca lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤