Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:No wzajemnie może wreszcie się uda. Kurcze z pierwszym dzieckiem zaszłam w 1 cs po CLO a teraz... Już nawet nie wiem który to cykl. Ale w końcu się uda!
Oczywiście bez względu na wynik jutro zdam wam relacje -
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa chociaż o dzieło staramy się już jakiś czas. Dokładnie 15 miesięcy. Miałam stwierdzono niedoczynność tarczycy.
W tym cyklu po raz pierwszy brałam clo. Miałam stwierdzone bezowulacyjne cykle a w tym cyklu udało się wyhodować piękny pęcherzyk 23mm
Clo brałam od 5-9dc.
13 dc i pęcherzyk 19mm
15dc i pęcherzyk 23 mm
17dc potwierdzenie pęknięcia
Testować powinnam 22.03kaka470, SusannaDean lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Witaj Raven i powodzenia ")Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Wczoraj wieczorem moja tempa juz byla na 37 i dzisiaj rano tez 37.0. Zrobilam test rano az zaluje ze nie mam drugiego. Podsylam zdjecia powiedzcie co uwazacie bo ja sie juz nakrecilam a do @ jeszcze dwa dni.
https://zapodaj.net/83b16ae2585f3.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 08:04
kaka470, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Majblanca wrote:Czesc dziewczyny. Wczoraj wieczorem moja tempa juz byla na 37 i dzisiaj rano tez 37.0. Zrobilam test rano az zaluje ze nie mam drugiego. Podsylam zdjecia powiedzcie co uwazacie bo ja sie juz nakrecilam a do @ jeszcze dwa dni.
https://zapodaj.net/83b16ae2585f3.jpg.html
aria40 przykro mi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 08:08
Majblanca, aria40 lubią tę wiadomość
-
Raven wrote:Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa chociaż o dzieło staramy się już jakiś czas. Dokładnie 15 miesięcy. Miałam stwierdzono niedoczynność tarczycy.
W tym cyklu po raz pierwszy brałam clo. Miałam stwierdzone bezowulacyjne cykle a w tym cyklu udało się wyhodować piękny pęcherzyk 23mm
Clo brałam od 5-9dc.
13 dc i pęcherzyk 19mm
15dc i pęcherzyk 23 mm
17dc potwierdzenie pęknięcia
Testować powinnam 22.03 -
nick nieaktualny
-
Majblanca wrote:Czesc dziewczyny. Wczoraj wieczorem moja tempa juz byla na 37 i dzisiaj rano tez 37.0. Zrobilam test rano az zaluje ze nie mam drugiego. Podsylam zdjecia powiedzcie co uwazacie bo ja sie juz nakrecilam a do @ jeszcze dwa dni.
https://zapodaj.net/83b16ae2585f3.jpg.html -
Doma90 wrote:Cześć Też mam niedoczynność i do tego Hashimoto. Powodzenia! Wpisałam Cię na naszą listęZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualnyDoma to czekamy, wykres obiecujący
U mnie na pewno bezsenność była spowodowana clo, bo dziś spałam jak suseł
dziś są jakieś pokłuwania ale nie póki co nie ma jak wczoraj, hehe nawet mam małą ciekawość iść na monitoring a z drugiej strony wiem, że to bez sensu i tak nic mi nie da -
https://zapodaj.net/83b16ae2585f3.jpg.htmlMajblanca lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Dziewczyny ja się żegnam, życzę wszystkim powodzenia, powodem odejścia jest fakt , że nie mamy czasu na seks, brak seksu, brak dziecka, pracując do 22-23 w sklepie, człowiek jest tak zmordowany o tej porze że śpi do 7-8 rano, a o 5 mój wstaje do roboty, dziś 16 dc a my co? Czas pozwolił na 1 bzyknięcie, w zeszłym miechu było 2 bzyknięcia na 38 dniowy cykl, porażka, nie oszukujmy się, z tego dzieci nie będzie, może podejdę do próby za rok jak otworzę swoją firmę, a na razie zostanie jak teraz, bzykanie bez zabezpieczeń 2-3 razy w ciągu cyklu, jak coś z tego wyjdzie (w co wątpie) to wrócę się pochwalić. POWODZENIA LASKI!!