Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
kate95 wrote:Cześć dziewczyny !!!! ale jestem szczęśliwa dzisiaj ujrzałam 2 kreseczki 10 dni po owulacji oczywiście do @ mam jeszcze 3 dni no ale kreseczka jest tak widoczna, że nie mam wątpliwości poczekam jeszcze te 3 dni i pójdę na betę Powiem tak staraliśmy się długo bez rezultatów , poszłam więc do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne bo stwierdziłam, że muszę odetchnąć od ciągłego nakręcania się i myślenia o ciąży , miałam je zacząć brać od tego cyklu no ale jak widać chyba nic z tego W tym cyklu pierwszy raz w życiu zaczęłam zażywać witaminę D , magnez oraz aspirin zamiast aspirin można też acard, podobno bardo pomaga przy zagnieżdżeniu się zarodka czytałam na wielu forach i dziewczyny potwierdzały że działa tak więc zarzywałam codziennie i jak widac chyba pomogło mam nadzieję , że wszystko będzie w porządku i życzę powodzenia dla was dziewczyny !!!!
Wielkie gratulacje!!!
I mamy kolejną ciążunię w tym miesiącu. Oby tak dalej to wyrównamy statystykę za lutyKarma88, Meginka lubią tę wiadomość
-
aciulka wrote:Teraz powinno się otworzyć
No śliczneaciulka lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
aciulka wrote:To i ja się po cichu pochwalę. Wczoraj zrobiłam sobie dwa testy, była bladziusia druga kreseczka, widziałam ją gołym okiem ale na zdjęciu znikała. Dzisiaj od rana zrobiłam dwa kolejne różne testy i oto proszę
https://zapodaj.net/af09a1e176269.jpg.html>201
GRATULUJĘ!!! Wspaniała wiadomość!aciulka lubi tę wiadomość
-
Gosia31 wrote:Witajcie życzenia Panom złożone? Mam pytanie robie testy ovu i od wczoraj jest druga kreska mniej gruba od testowej wiec pozytywny czy negatywny?
Wg mnie liczy się kolor. Jak druga jest tego samego koloru lub ciemniejsza niż testowa to wtedy pozytyw -
Ancia i Mania tulę Was mocno i trzymam kciuki by była to ostatnia @ w tym roku
kate i aciulka gratuluje Wam, nudnych 9 miesięcy i szczęśliwego porodu
Gosia 31, nie, ja nie uznaję dnia faceta, mężczyzny czy innego potworaka.aciulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Laseczki!
Dawno mnie tutaj nie było więc nawet nie próbuję Was nadrobić.Gratuluję wszystkim nowozaciążonym,Anulka 0407gratulejszyn
My wróciliśmy z urlopu wypoczęci i ta przerwa bardzo dużo Nam dała,widać to po wynikach na USG,wszystko pięknie,piękna macica,piękne endometrium-grube(chyba zasługa potężnych dawek czerwonego wina we Włoszech pitego na stoku:-)),piękne jajo w 12dc aż 20mm(jak nigdy!-zawsze ovu miałam późno)a mój M. najwyraźniej jest bykiem rozpłodowym bo ma aż tyle pięknych plemników.....
....tylko....na chłopski rozum....jak jest wszystko takie wspaniałe i piękne a nic nie wychodzi...to może wcale tak nie jest
Never mind....i tak o to chłopina ginekologiem zwana znowu obudziła we mnie na nowo nadzieję że skoro ma piękna macica taka wspaniała to może te boskie wojsko mojego byka łaskawie tam dotrze i zobaczę w marcu jeszcze te II.
I że jako to pierwszy cykl z owulacją idealnie w 14-15dc to może jest szansa...
W niedzielę moja mała kończy 8lat....tak bardzo mocno pragnę aby jeszcze w marcu ofiarować jej ten najcenniejszy prezent...i mam nadzieję nie usłyszeć"wolałabym rower";-Pwszamanka, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry wszystkim.
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych:-*. Trzymam kciuki za pozostale. U mnie wykres do dzisiaj wyglądał obiecujaco. Niestetu dzisiaj dosyc duzy spadek temteratury co nie wrozy najlepiej.. Chociaz rano robilam test ciążowy i wyszedl cien cienia cienia o tyle ze maz tez widzial tylko to jakis dziwny test z rossmana i nie wiem czy to nie bylo zagniecenie. Nie chcem sie nakrecac ani w jedna ani w druga bo poki @ nie ma to wszystko mozliwe ale chcialam tak napisac do Was bo od razu mi lepiej i mniej swiruje;-) -
Majblanca wrote:Dzien dobry wszystkim.
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych:-*. Trzymam kciuki za pozostale. U mnie wykres do dzisiaj wyglądał obiecujaco. Niestetu dzisiaj dosyc duzy spadek temteratury co nie wrozy najlepiej.. Chociaz rano robilam test ciążowy i wyszedl cien cienia cienia o tyle ze maz tez widzial tylko to jakis dziwny test z rossmana i nie wiem czy to nie bylo zagniecenie. Nie chcem sie nakrecac ani w jedna ani w druga bo poki @ nie ma to wszystko mozliwe ale chcialam tak napisac do Was bo od razu mi lepiej i mniej swiruje;-)Meginka lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
SusannaDean wrote:Dzięki dzięki, czuje, ze bardziej jest odpowiedź jajników niż w pierwszym cyklu z clo Oby się powiodło
Wiem, że ze mnie wariatka, ale zaplanowałam na jutro pierwsze testowanie 9 dpo! Ale przecież jak coś sobie ubzduram to mnie nic nie powstrzyma Mam kilka tanich testów to mi nie szkoda Jak nic nie wyjdzie to w poniedziałek powtórzę i tak będę powtarzać dopóki nie ujrzę II -
nick nieaktualnyMeginka wrote:Suzanna będziesz szła na monitoring? Bo ja też wzięłam w tym cyklu CLO na własna rękę i nie byłam nic sprawdzić. A, co będzie To, że pęcherzyki rosną to wiem, tylko nie mam pewności czy pękają. Jeżeli w tym cyklu się nie uda to w następnym pójdę po owu zobaczyć czy pękł.
Wiem, że ze mnie wariatka, ale zaplanowałam na jutro pierwsze testowanie 9 dpo! Ale przecież jak coś sobie ubzduram to mnie nic nie powstrzyma Mam kilka tanich testów to mi nie szkoda Jak nic nie wyjdzie to w poniedziałek powtórzę i tak będę powtarzać dopóki nie ujrzę II
No to powodzenia!Meginka lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Też bez podglądania Nie brałam clo w zeszłym cyklu , więc nie bałam się torbieli np..będzie co będzie
No to powodzenia!
Oczywiście bez względu na wynik jutro zdam wam relacje