Marcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
karola205 wrote:U mnie @
10 marca z samego bylam pewna ze dostaje okresu, plamienie na wkladce bylo zauważalne, ale jednorazowe. zameldowałam ten fakt tu na ovu i czekalam aż sie rozkręci @. Do dzis jej nie dostalam, dwa dni po spodziewanej @ mam bladziutka druga kreseczkę jeszcze bardzo nieśmiało ale zaczynam sie cieszyc : )
jutro umowie sie do gina.
wiec odwołuje @Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 10:59
aria40, srebrzysta, Anulka0407, wszamanka, kate88:), Raven, kaka470 lubią tę wiadomość
-
karola205 wrote:10 marca z samego bylam pewna ze dostaje okresu, plamienie na wkladce bylo zauważalne, ale jednorazowe. zameldowałam ten fakt tu na ovu i czekalam aż sie rozkręci @. Do dzis jej nie dostalam, dwa dni po spodziewanej @ mam bladziutka druga kreseczkę jeszcze bardzo nieśmiało ale zaczynam sie cieszyc : )
wiec odwołuje @
Pięknie, gratulacje!karola205 lubi tę wiadomość
-
Majblanca wrote:Dzien dobry wszystkim. Chyba moge sie zaczac cieszyc aczkolwiek jeszcze nie dociera do mnie ze wkoncu sie udało.
https://zapodaj.net/ccb493e728b68.jpg.html
W pon lece na bete.
Sciskam mocno wszystkie i przesyłam pozytywne fluidy.
Doma90 trzymam kciuki!!! -
Dziewczyny gratuluję. , szczególnie karoli cóż za zaskoczenie cudownie! Doma trzymam kciuki mocno mocno choć myślę że ten test to formalność wykres super.
Ja dziś 26dc około 10 dpo skusilam się na test bo i tak miałam jutro zrobić. Oczywiście negatyw ale jak się dopatruje to raz coś widzę raz nie, to chyba moja wyobraźnia. Wczoraj zrobiłam test ovu i znów była druga kreska od razu blada ale wyraźna wiec to mnie skłoniło. .. głupota bez granic. Tym bardziej ze objawów zero innych niż zawsze.
Doma90 a jak u ciebie masz jakieś szczególne objawy ?karola205, Meginka, aciulka lubią tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:Dziewczyny gratuluję. , szczególnie karoli cóż za zaskoczenie cudownie! Doma trzymam kciuki mocno mocno choć myślę że ten test to formalność wykres super.
Ja dziś 26dc około 10 dpo skusilam się na test bo i tak miałam jutro zrobić. Oczywiście negatyw ale jak się dopatruje to raz coś widzę raz nie, to chyba moja wyobraźnia. Wczoraj zrobiłam test ovu i znów była druga kreska od razu blada ale wyraźna wiec to mnie skłoniło. .. głupota bez granic. Tym bardziej ze objawów zero innych niż zawsze.
Doma90 a jak u ciebie masz jakieś szczególne objawy ? -
Meginka wrote:Ja w tym cyklu zrobiłam to samo testowałam 9 dpo i chyba oczekiwałam cudu. Jeszcze oczywiście mam trochę nadziei bo @ mam dopiero na 17-18.03. Boże może i ja się doczekam tych dwóch kresek
ja tez testowalam juz chyba 9 dni po ovu, w dniu spodziewanej @ tez, i dopiero dzis cieniusienka kreseczka, wiec wszystko sie moze zdarzyć i trzeba mieć nadzieje do końcaMeginka, Majblanca lubią tę wiadomość
-
Majblanca wrote:Dzien dobry wszystkim. Chyba moge sie zaczac cieszyc aczkolwiek jeszcze nie dociera do mnie ze wkoncu sie udało.
https://zapodaj.net/ccb493e728b68.jpg.html
W pon lece na bete.
Sciskam mocno wszystkie i przesyłam pozytywne fluidy.
WIELKIE GRATULACJE!!!Majblanca lubi tę wiadomość
-
karola205 wrote:10 marca z samego bylam pewna ze dostaje okresu, plamienie na wkladce bylo zauważalne, ale jednorazowe. zameldowałam ten fakt tu na ovu i czekalam aż sie rozkręci @. Do dzis jej nie dostalam, dwa dni po spodziewanej @ mam bladziutka druga kreseczkę jeszcze bardzo nieśmiało ale zaczynam sie cieszyc : )
wiec odwołuje @
WIELKIE GRATULACJE!!!karola205, Majblanca lubią tę wiadomość
-
karola205 wrote:ja tez testowalam juz chyba 9 dni po ovu, w dniu spodziewanej @ tez, i dopiero dzis cieniusienka kreseczka, wiec wszystko sie moze zdarzyć i trzeba mieć nadzieje do końca
-
nick nieaktualnyGratulacje dziewczyny !
U mnie dopiero 9dc Ciekawe kiedy przy tym clo będę mieć owu bo póki co do wczoraj testy bez żadnego śladu nawet kreski...ostatnio po clo i ovitrelle miałam 13 dc... teraz nie będę brała zastrzyku, czy któraś brała clo ale zastrzyku nie? Jak było z owu? Kiedy miałyście? -
monijaaa wrote:Doma głowa do góry. wg Ojca Sroki- W miesiącu swego urodzenia kobieta jest najbardziej płodna, najlepiej skorzystać z pożycia pod koniec jajeczkowania, więc może luty to Twój miesiąc
To prawda! Dwa razy zaciazylam w listopadzie:-)Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.