Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:2dni po zagnieżdżeniu jest produkowany hcg a 4 dni po wykrywalny w moczu
z tym spadkiem różnie bywa ale uCiebie wygląda naprawdę obiecująco
To się wstrzymam z testem do poniedzialku:) bardzo bym się cieszyła ale też trochę się martwię bo byłam przez 2 tygodnie na antybiotyku i boję się żeby nie miało to wpływu na ewentualną ciążę... -
MariAn wrote:To się wstrzymam z testem do poniedzialku:) bardzo bym się cieszyła ale też trochę się martwię bo byłam przez 2 tygodnie na antybiotyku i boję się żeby nie miało to wpływu na ewentualną ciążę...W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Myślę,że raczej nie powinno bo ja brałam antybiotyk w pierwszej ciąży na zapalenie oskrzeli a nie wiedziałam ,że jestem w ciązy i wszystko dobrze się potoczyło .Bądź dobrej myśli i nie martw się na zapas
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
MariAn, ja też będę testować w poniedziałek! Oby się nam udało
Nera1986 lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgólnie zastanawiam się czy nie wstrzymać się w tym cyklu ze staraniami póki nie zrobimy badań tych co się robi po poronieniu. Genetyczne mamy 27 kwietnia, tzn mamy konsultacje u genetyka.
Napiszcie mi co komu zaznaczyć na pierwszej stronie jeśli coś brakuje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:U mnie dzisiaj oficjalnie przyszła @. Ladinola możesz mi zanotować @ zamiast szukam złotego środka na wyluzowanie w tym cyklu... Ale przy monitoringu to raczej ciężko. No nic walczymy dalej, za resztę trzymam kciuki
trzymam kciuki głowa do góry ! kwiecień będzie Twój :* Buziaki ściskam mocno -
anna1990 wrote:dziewczyny a wiecie coś może, że po zabiegu IUI rodzi się więcej chłopców niż dziewczynek ? :p
niby uwarunkowane tym, że to jest centralnie przed pęknięciem jajeczka ?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ladinola wrote:Ogólnie zastanawiam się czy nie wstrzymać się w tym cyklu ze staraniami póki nie zrobimy badań tych co się robi po poronieniu. Genetyczne mamy 27 kwietnia, tzn mamy konsultacje u genetyka.
Napiszcie mi co komu zaznaczyć na pierwszej stronie jeśli coś brakuje.Ladinola lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny