Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPani Ciasio wrote:Ladinola, chyba musisz wykreślić moje serduszko z pierwszego posta
Dziwna rzecz się dzieje, może któraś z Was tak miała...
Przedwczoraj trzy sikance (dwóch różnych firm) wyszły z bladymi kreseczkami. Wczoraj rano beta poniżej 2, progesteron 4,5 (biorę dupka). Więc załamana wróciłam do domu i zrobiłam sikanca znow- na trzy różne testy dwa są pozytywne. O co tu chodzi? Skąd w moczu hormon, którego nie ma we krwi?
Dodam jeszcze, że dzisiaj rano kolejny sikaniec pozytywny z kreską mocniejszą, niż dzień wcześniej...Pani Ciasio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynickowa wrote:Pani Ciasio, niektóre testy sa bardziej czułe.
A co do bety, błąd w laboratorium tez sie moze zdarzyć, moze powtorz bete dla pewności -
nick nieaktualnySama jestem w szoku z ta kreska, kiedyś zdarzył mi sie cien ale to pod światło jak sie przyglądałam.
A jak test wyschl nie bylo widac nic. A ta kreska jest tak mocna ze widzę ja z daleka, nie musze sie przyglądać wgl..
Tak, dlatego lepiej zrobić druga bete niz na darmo wydawać kase na testy, lepiej przeznaczyć to na badanie krwi. Skoro druga wyjdzie ujemna, bedzie wiadomo ze nic z tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 19:48
-
Nera1986 wrote:Pani Ciasio - koniecznie idź do lekarza i powiedz o tym ,niech zrobi Ci badania
Nera, jakie?
Ladynola, czy lekarz mówił Ci dlaczego tak się stało?Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualnyPani Ciasio wrote:Nera, jakie?
Ladynola, czy lekarz mówił Ci dlaczego tak się stało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 19:58
-
Ale skąd lh w tym momencie cyklu? I czemu prawie wszystkie testy były pozytywne? Wykupiłam chyba pół apteki, testy różnych firm, a tylko jeden test był negatywny. Tyle pytań bez odpowiedzi A przez jeden dzień cieszyłam się, że w końcu zostaniemy rodzicami
Inna sprawa, najbliższe dni będą decydujące. Wg of okres mam mieć w niedzielę, a wg aplikacji której używałam od trzech lat- wtorek/środa. Także czekamy i co ma być to będzie...Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualnyPani Ciasio wrote:Ale skąd lh w tym momencie cyklu? I czemu prawie wszystkie testy były pozytywne? Wykupiłam chyba pół apteki, testy różnych firm, a tylko jeden test był negatywny. Tyle pytań bez odpowiedzi A przez jeden dzień cieszyłam się, że w końcu zostaniemy rodzicami
Inna sprawa, najbliższe dni będą decydujące. Wg of okres mam mieć w niedzielę, a wg aplikacji której używałam od trzech lat- wtorek/środa. Także czekamy i co ma być to będzie... -
Pani Ciasio wrote:Nera, jakie?
Ladynola, czy lekarz mówił Ci dlaczego tak się stało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 20:07
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Słoneczko123 wrote:Ciasio, trudny czas przed Tobą
Masz możliwość iść jutro na betę? Być może ten wynik co masz był błędny?
Pokaż testyW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnySłoneczko123 wrote:Ladinola, czy mogę zapytać co u Was nie tak, że tyle czasu się staracie i nie wychodzi? Widzę, że miałaś cp i poronienie. Masz porobione jakieś badania?
-
Słoneczko123 wrote:Już kilka razy czytałam historia dziewczyn, że pierwsza beta im nie wyszła, a później było wszystko ok. Może jakiś błąd w laboratorium..
Pani Ciasio - kiedy(ile dni temu) była owulacja przewidywana? (ostatni płodny śluz)?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Testy wyrzucilam- nie chce już na nie patrzeć. Nie mam ochoty też robić bety. Wczoraj bardzo mocno to przeżyłam, dzisiaj już nie chce wracać do tego. Czekam na @ do środy, jak nie przyjdzie, to będę się zastanawiać.
Słoneczko w moim poście ze środy jest link do testu, tak możesz go podejrzeć.
A, było chyba pytanie o testy owulacyjne. Wczoraj mocno wyraźne dwie kreski, ale jednak ta po lewej slabsza. Dzisiaj ta po lewej taka sama jak ta po prawej.Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualnyW ogóle powiem Wam, że martwimy się z mężem bo przy poronieniu nie dostałam immunoglobuliny a powinnam bo u nas jest konflikt serologiczny. Przy ciąży pozamacicznej dostałam oczywiście, teraz nic kompletnie... A z tego co wiem, jak nie dostanie się po poronieniu immunoglobuliny to przy następnej ciąży może być konflikt pępowinowy... Taka zła jestem na ten szpital, bo nawet nie chcieli moich poprzednich wyników, nawet bety tylko stwierdzili, ze swoje zrobią.