Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:53
Ladinola lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
Hej, możecie mnie zapisać na 27 marzec
AnitaK lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Poziomka powodzenia.!!!!
Poziomka92 lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
Nera masz rację że wokoło mnóstwo kobiet w ciąży, bądź z wózkami, ale może też po prostu jesteśmy na to teraz bardziej wyczulone. A co do męża to cóż, faceci potrafią tak czasem coś palnąć, a nawet nie pomyślą. Ale na pewno nie miał na celu zrobić Ci przykrości
AnitaK, Nera86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja nie wiem czy ja będę w ogóle testować marcu....
@ nie ma, nawet już nie czuje żeby miała być, a test zrobiłam, jedna kreska jak byk.
W sumie nie spodziewalam sie drugiej, ale znaczy to, że mam coś namieszane
Nic tylko zostaje zapisać się do lekarza -
Natala1906 wrote:Kuźwa dziewczyny to jest wszystko tak niesprawiedliwe... Najgorsze myśli już mam.
Natala musisz trochę wyluzować, jak się będziesz cały czas negatywnie nakręcać, na pewno Ci to nie pomoże. Ciąża przyjdzie, prędzej czy później. A oprócz tego trzeba żyć, nie może się wszystko kręcić wokół starań. Zrób coś dla siebie, zrelaksuj się i nie myśl o tym cały czasDośka, AnitaK, Nona lubią tę wiadomość
-
RudaMaruda25 wrote:Dziewczyny, ja nie wiem czy ja będę w ogóle testować marcu....
@ nie ma, nawet już nie czuje żeby miała być, a test zrobiłam, jedna kreska jak byk.
W sumie nie spodziewalam sie drugiej, ale znaczy to, że mam coś namieszane
Nic tylko zostaje zapisać się do lekarza
Kochana Ty czekasz teraz na @ po odstawieniu antykoncepcji, dobrze pamiętam? Zdarzyło się wcześniej żeby po ostatniej tabletce tak długo nie przychodziła? Jeśli nie to może faktycznie lepiej przejść się do lekarza, może da Ci duphaston czy coś żeby wywołać @. Który to dzień cyklu? -
Ladinola wrote:Dziękuję dziewczyny! Patrzę na zdjęcia tych testów o 12 z wczoraj i dzisiaj to takie pozytywy, teraz wieczorny to już taki negatyw więc owulacja niedługo się pojawi.
No to czekamy na poranną temperaturę, niech ładnie rośnie!Ladinola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTabletki aktywne skonczylam w czwartek, na placebo zazwyczaj krwawienie występowało po 2-3 tabletce, czyli jakos 26/27 dzień i tak przy każdym cyklu na anty... teraz jest już 30 dzień, a ja nawet nie czuje, żeby coś miało nadejść.
Duphaston mialam brac od tego cyklu, od 16 dnia, ale to musze miec pierwszy krwawiący, zeby zacząc liczyc.
Zastnawiam sie jeszcze, bo od tego miesiaca zaczelam brac cyclo 3 fort, antyzylakowy. Moze to jest przyczyna, nie wiem. -
nick nieaktualnyblair. wrote:No to czekamy na poranną temperaturę, niech ładnie rośnie!
blair., Nera86 lubią tę wiadomość
-
RudaMaruda25 wrote:Tabletki aktywne skonczylam w czwartek, na placebo zazwyczaj krwawienie występowało po 2-3 tabletce, czyli jakos 26/27 dzień i tak przy każdym cyklu na anty... teraz jest już 30 dzień, a ja nawet nie czuje, żeby coś miało nadejść.
Duphaston mialam brac od tego cyklu, od 16 dnia, ale to musze miec pierwszy krwawiący, zeby zacząc liczyc.
Zastnawiam sie jeszcze, bo od tego miesiaca zaczelam brac cyclo 3 fort, antyzylakowy. Moze to jest przyczyna, nie wiem.
No to faktycznie już Ci się przeciągnął cykl. Mam nadzieję że szybko doczekasz się @! Uważaj tylko z tym duphastonem od 16 dnia cyklu, żeby nie zablokować sobie owulacji, z tego co wiem powinno się zacząć po owulacji. -
nick nieaktualny
-
Natala1906 wrote:Niestety tak mam jak siedzę w domu to później myślę... Jak chodzę do pracy to nie mam czasu o tym myśleć może kiedyś się uda.
No to jak jesteś w domu to jakieś domowe spa, cokolwiek lubisz robić itd.
Ladinola no wiem że zdania są podzielone co do duphastonu, jedni mówią że może zablokować owulację, drudzy że nie, ale skoro jest taka możliwość, to lepiej wziąć trochę później i mieć pewność że jest po owulacji, niż jakby miało jej nie być wcale -
nick nieaktualnyblair. wrote:No to jak jesteś w domu to jakieś domowe spa, cokolwiek lubisz robić itd.
Ladinola no wiem że zdania są podzielone co do duphastonu, jedni mówią że może zablokować owulację, drudzy że nie, ale skoro jest taka możliwość, to lepiej wziąć trochę później i mieć pewność że jest po owulacji, niż jakby miało jej nie być wcale