Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:A co do testu, ja ogólnie sporo pije wody, więc czy jest sens zrobienia dzisiaj np. po pracy czy lepiej jutro rano ?
I tak zakładam, że coś mi się poprzestawiało, ale dla świetego spokoju... w koncu to 4 dni już spoźnienia, a przy tabletkach to zawsze miałam ani dnia różnicy. -
Hej dziewczyny
Judit podobnie mam:) Ja od 2-ch dni mam pozytywne owulaki i to takie z mocną krechą, wczoraj bolał mnie brzuch promieniujący do krzyża i pleców, dzisiaj rano też trochę i prawy jajnik pobolewał... Ciekawe czy już owulka była oby to był szczęśliwy cykl<3
Życzę Wam tego również i za każdą trzymam kciukiLadinola, AnitaK, Esti, Nona lubią tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:53
Nona lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Judit może u Ciebie jest taki wysoki pik Lh że nawet po owulce nadal wychodzi test owulacyjny pozytywny
Judit lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:53
AnitaK lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
ABI90 wrote:Hymmmm a czy mi coś umknęło? Bo chyba Spirit miała dzisiaj powtarzać test
U mnie inofrmacje z dnia dzisiejszego kręcą się w okół ciąży, moja kuzynka w wieku 17 lat urodziła dziecko, i własnie była znajoma - myślałam że ma urlop a Ona w ciąży Czyżby wiosna dawała się we znaki?
Dobra wróżba dla nas -
AnitaK wrote:Co do Duphastonu to jedni lekarze twierdzą że to efekt placebo A inni że pomaga. Ja na swoim przykładzie Wam powiem, że przy pierwszej ciąży nie brałam regularnie i nie brałam po owulacji i poronilam. Lekarz przepisał mi dopiero w 5 tc A w 7 poronilam. A w ciąży którą donosilam brałam 3pdo i donosilam. A i zaczelam je brać sama na własna rękę.
Mi gin. Kazała brać duphaston dopiero od ujrzenia 2 kresek na teście. A tak jak czytam to większość dziewczyn zaczyna zaraz po ovu.
-
nick nieaktualnyGratka wrote:Mi gin. Kazała brać duphaston dopiero od ujrzenia 2 kresek na teście. A tak jak czytam to większość dziewczyn zaczyna zaraz po ovu.
-
Ja mam ogólnie zanizony progesteron stąd biorę go po owu. W obydwu ciazach mialam 17, a lekarz powiedział, ze lepoej jakby byl powyżej 20. Od jutra zaczynam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Harszka wrote:Cześć, dziewczyny kupiłam dziś castagnus i zastawiam się na ile jest skuteczny? Brała może któraś z Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 16:44
-
Ladinola wrote:No już bardziej różowo.
Wybaczcie może się powtarzam ale jak myślicie, dzisiejszy test uznać za pozytyw?
-
Ladinola wrote:No już bardziej różowo.
Wybaczcie może się powtarzam ale jak myślicie, dzisiejszy test uznać za pozytyw?
Też bym powiedziała, że raczej ten z wczoraj
A one troszke nie ciemnieją też po czasie? Ja zawsze cykam fotkę telefonem w czasie jaki podają w ulotce i porównuję zdjęcia -
nick nieaktualnyDośka wrote:Też bym powiedziała, że raczej ten z wczoraj
A one troszke nie ciemnieją też po czasie? Ja zawsze cykam fotkę telefonem w czasie jaki podają w ulotce i porównuję zdjęcia