Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Abi, nie pamiętam czy mówiłaś, sprawdzałaś kiedyś jaki masz progesteron 7-8dpo? Tak czy siak, lekarze i tak często przypisują profilaktycznie, ja tak dostawałam w poprzedniej klinice, tam nawet nie sprawdzali czy jest potrzeba czy nie. Nic złego nie zrobi, ważne żeby mieć pewność że pęcherzyk już pękł. Za 80 zł nie bierz, to zdzierstwo, to za jedno opakowanie 20 tabletek? Jakbyś była w potrzebie, to ja mogę poratować, mam jedno opakowanie. Ja już nie biorę bo zawsze mam ładny progesteron.
-
Kochana kupiłam spinki do mankietów ❤️ Mam nadzieję, że założy je na nasz ślub A na urodziny polecam duże pudełko i kilkanaście małych prezentów najlepiej tyle ile lat ma mąż. Robiłam taki na urodziny mojego, wrzuciłam np kawę i Napisałam na rozbudzenie, rosół z knora na kaca, jego ulubione długopisy do pisania w pracy i wiele różnych innych rzeczy. Był zachwycony Ja aktualnie zamiast uczyć się na sesję to zdycham na łóżku... Dostałam takiego boku brzucha, że aż płacze...
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:53
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyJa chciałam mu kupić zegarek, ale podobno jest przesąd, że nie powinno się kupować zegarków,
W zeszlym roku dostal portfel skórzany i whisky,
Teraz mam pomysł jeszcze na taki perfum co bardzo mu się podoba, ale on perfumów ma dużo.... więc w sumie nie wiem. -
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Ja chciałam mu kupić zegarek, ale podobno jest przesąd, że nie powinno się kupować zegarków,
W zeszlym roku dostal portfel skórzany i whisky,
Teraz mam pomysł jeszcze na taki perfum co bardzo mu się podoba, ale on perfumów ma dużo.... więc w sumie nie wiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Z kolei miesiąc po nim mam urodziny ja, więc będę cały miesiąc narzekać, że potrzebuje nową soniczną szczoteczkę do zębów
Kluffka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do Duphastonu to jedni lekarze twierdzą że to efekt placebo A inni że pomaga. Ja na swoim przykładzie Wam powiem, że przy pierwszej ciąży nie brałam regularnie i nie brałam po owulacji i poronilam. Lekarz przepisał mi dopiero w 5 tc A w 7 poronilam. A w ciąży którą donosilam brałam 3pdo i donosilam. A i zaczelam je brać sama na własna rękę.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Ja mojemu jak nie zasugeruję czegoś to dramat, w zeszłym roku dostałam jakiegoś wymyślnego kwiatka w doniczce.
No mega piękny i w ogóle, ALE ja nie lubię kwiatków i nie mam do nich niestety ręki. -
nick nieaktualnyAnitaK wrote:Co do Duphastonu to jedni lekarze twierdzą że to efekt placebo A inni że pomaga. Ja na swoim przykładzie Wam powiem, że przy pierwszej ciąży nie brałam regularnie i nie brałam po owulacji i poronilam. Lekarz przepisał mi dopiero w 5 tc A w 7 poronilam. A w ciąży którą donosilam brałam 3pdo i donosilam. A i zaczelam je brać sama na własna rękę.