Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladinola wrote:I co myślicie? Ja nie ogarniam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 23:07
Malamia lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Nera86 wrote:Słoneczko -niestety nie znam żadnych specjalistow od "staranek" . Mam bardzo chwalonego ginekologa ale od tysiąca jeden spraw . On właśnie dał nadzieje na zostanie mamą .Nie wiem czy jest dobry - dla mnie wystarczający
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAnitaK wrote:Moim zdaniem po południu był pik I teraz już spada
-
Ladinola wrote:A może coś z testami jest nie tak... Pierwszy raz coś takiego widzę, moja temperatura w takim razie jutro powinna wzrosnąć. Najgorsze jest to, że ja kilak dni temu trochę się pochorowałam i miałam lekki stan podgorączkowy i ten wykres może być zaburzony...W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
nick nieaktualnyNera86 wrote:Już bliżej niż dalej bo lh się zmiejsza. Test owulacyjny powinno się wykonywać tylko rqz i liczyć od pierwszego 6-40h w zależności jakiej jest czułości
Nera86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNera86 wrote:Czemu nie zaznaczasz zakłuconych?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 22:51
-
Napisze Wam taką ciekawostkę przyczyny pojawienie się ponownie LH (na monitoringu płodności za 3tys ) .Mojej znajomej po dwóch dniach od pierwszego pojawił się drugi raz ponownie pik. Przecież to nierealne -ale dostala odpowiedz . Mianowicie dzieje się tak w momencie gdy pęcherzyk jest zbyt słaby to jest odrzucony i do gry wkracza drugi pęcherzyk (mniej więcej bo fachowo zapomnialam jak to kurduś brzmiało )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 22:59
Wik89 lubi tę wiadomość
Ladinola wrote:Sama nie wiem czy zaznaczać czy nie, nie wiem które, bo ogólnie nie miałam gorączki, dokładnie w dzień kiedy miałam z rana 36.60 w południe pokazało mi się 37,50. Wiec uznałam, że jak nie ma gorączki to nie zaznaczam zakłóceń. Nawet w sumie w poradach ovufriend jest napisane, że tylko notatkę wystarczy napisać sobie.
PS. Wiesz ,ze niektóre kobiety podczas owulacji mają podwyższona temperature ciała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 22:57
nick nieaktualnyNera86 wrote:Katar, kaszel, alkohol ,gorączka,stan podgorączkowy ,ból gardła ,łamanie w kościach , rozwolnienie ,wymioty ,temperatura wieksza w pomieszczeniu niż zawsze itp to temperatura zakłucona. Generalnie póki co to masz ladna tempke . Nie widzę tu zaburzeń ale nie mniej jednak w przyszłości trzeba brać pod uwagę takie objawy .
PS. Wiesz ,ze niektóre kobiety podczas owulacji mają podwyższona temperature ciała?Nera86 lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:To akurat wiedziałam z tą podwyższoną temperaturą. Z zaburzeniami to chodziło mi właśnie o tą 3dniówkę. Dzisiaj na przykład mam gazy tak jak zawsze jak mam owualcję i to mnie strasznie dziwi. Co cykl to totalnie inny.W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ladinola no faktycznie ten pierwszy test zmienił się w pozytyw! Zrób jeszcze test jutro może, to zobaczysz czy blednie, ale widzę że temperatura poszła Ci dzisiaj jeszcze w dół, to może serio owu już? Zobaczymy czy Twoja temperatura pójdzie jutro w górę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblair. wrote:Ladinola no faktycznie ten pierwszy test zmienił się w pozytyw! Zrób jeszcze test jutro może, to zobaczysz czy blednie, ale widzę że temperatura poszła Ci dzisiaj jeszcze w dół, to może serio owu już? Zobaczymy czy Twoja temperatura pójdzie jutro w górę
Nera86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny