Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Nera to dzialajcie szybciorkiem a bedzie co bedzie . Na monitoring pojdziesz kontrolnie zwyczajnie badz zadzwon i przeloz wizyte alboooo idz prywatbie ? Hm ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 18:05
AnitaK lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Powiedzcie mi bo w końcu udało mi sie zbadać szyjke, tzn znalazłam ją ktoś tu kiedyś pisał że jak jest jak usta to jest otwarta tak? Wiem w końcu gdzie jej szukać to może się troche nauczę. A jeszcze jedno jak oceniacie śluz jeśli dzień wcześniej było współżycie? Dziś mam przeźroczysty, jak białko jaja ale podbarwiony krwią (ja długo planie po okresie a dziś 10dc wiec to może być to) myślicie że to śluz płodny czy pozostałości po wczoraj, nigdy nie wiem jak to ocenic...
-
nick nieaktualny
-
marta_kwk wrote:Powiedzcie mi bo w końcu udało mi sie zbadać szyjke, tzn znalazłam ją ktoś tu kiedyś pisał że jak jest jak usta to jest otwarta tak? Wiem w końcu gdzie jej szukać to może się troche nauczę. A jeszcze jedno jak oceniacie śluz jeśli dzień wcześniej było współżycie? Dziś mam przeźroczysty, jak białko jaja ale podbarwiony krwią (ja długo planie po okresie a dziś 10dc wiec to może być to) myślicie że to śluz płodny czy pozostałości po wczoraj, nigdy nie wiem jak to ocenic...
7-12 godzin od współżycia .
Ja jestem tez 10dc (7dc skonczylam plamić) i od wczoraj mam z małymi nitkami krwi n dziś test ukazał pik lhmarta_kwk lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
ZakręconaOna wrote:Noooo . Idz sobie z czystej ciekawosci
Oby skonczylo sie pozytywnie hehe
To nic tylko musisz leciec sie seksic hahahaAnitaK lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:No właśnie wczoraj mialam namiętne serducho z ochoty a dziś totalny brak . Nie lubię takich udawanych bo zero przyjemności z tego więc odpuszczam i awansuje do kwietniowego . Ten cykl to totalne nieporozumienie- aż jestwm ciekawa co na usg wyjdzie
-
Spirit wrote:Wstawać,nie spać,testować
Hahaha wstawac testowac .
Osobiscie to nawet nie mialam owulacji jeszcze i chyba juz nie bedzie w tym cyklu
24 dc mam , powinna byc juz jakis czas temu a tu cisza ...
Ja wlasnie ruszam do pracy . Milego dnia dziewczyny .AnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Jejku, czemu dzisiaj jest poniedziałek, właśnie przed chwilą weszłam do pracy i czuję, że nie będzie to dobry dzień,
A jeszcze o 15:40 dentysta... to już w ogóle
Do mojego testowania to jeszcze mega dużo czasu, więc na luzakuAnitaK lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, oczywiście nie wytrzymałam, zrobiłam dziś dwa różne testy, na obu wyszły już bardziej blade kreski niż cienie W każdym razie mąż już nie miał wątpliwości co do stwierdzenia ich obecności. Pojawiły się w zasadzie natychmiast :p
(Wczoraj wieczorem też nie wytrzymałam, zrobiłam test paskowy, cień był obecny )
Jadę dziś na betę, piersi bardzo bolą, pojawiło się dużo kremowego śluzu - w zasadzie nigdy takiego nie miałam...no i jestem cała opryszczona (przed okresem zazwyczaj wyszedł mi jakiś jeden mały wacek, góra dwa)! A raczej z trądzikiem problemu nie miałam..., troszkę pobolewa podbrzusze, ale minimalnie, jak na okres.. no i pić się bardzo chce...strasznie sucho mam w buzi.
Trzymajcie za mnie kciuki, żeby to jednak nie był wadliwy test
Zerknijcie, kreski w realu naprawdę są bardziej widoczne - mam bardzo słaby aparat..
https://zapodaj.net/14b01b42a382b.jpg.html
Miłego dnia!
ABI90, OlivkowaMama, Cytrynka648, Dośka, Cecylia, Salome, AnitaK, Gratka, kasiakasia11, Spirit, Nera1986, taka_mama, Sasanka55, Ladinola, Malamia lubią tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
U mnie jest tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4589b5f7650b.jpg
Nie wiem na okres się nie czuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 07:54
Cytrynka648, ABI90, Gratka, Maija, kasiakasia11, Nera1986, Dośka, OlivkowaMama, Sasanka55, Ladinola, blair., Malamia, Beti82, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło