Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladinola wrote:Hej wam! Wczoraj byliśmy z mężem na urodzinach i wróciliśmy po drugiej do domu. ;p niestety dzisiejsza temperatura nie będzie zbytnio miarodajne bo gdzieś koło 4 zasnęłam a zmierzyłam o 7:15. Ale co tam, zobaczy się jutro jaka będzie tempka
Spirit piękna beta!Ladinola lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie niepokoi trochę, że jeśli moja faza lutealna ma 12 dni a zagnieżdżenie to 6-12 dzień, to może być tak że zarodek się zagnieżdża, ale już się zaczął proces miesiączki i uniemożliwia ciąże? Ja myślałam ze się liczy już dzień owulacji do fazy literalnej i mi wychodziło, że to 13 dni u mnie, ale teraz widzę że się liczy od dnia po i 12 to chyba krótko..? Poza tym często już dwa dni przed mam plamienia, więc może zarodek już się nie zagnieżdża jak widzi że przygotowania do miesiączki??
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Myślę,że jest miarodajna bo 3 godziny nieprzerywanego snu były
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 11:34
-
nick nieaktualny
-
Cecylia wrote:Mnie niepokoi trochę, że jeśli moja faza lutealna ma 12 dni a zagnieżdżenie to 6-12 dzień, to może być tak że zarodek się zagnieżdża, ale już się zaczął proces miesiączki i uniemożliwia ciąże? Ja myślałam ze się liczy już dzień owulacji do fazy literalnej i mi wychodziło, że to 13 dni u mnie, ale teraz widzę że się liczy od dnia po i 12 to chyba krótko..? Poza tym często już dwa dni przed mam plamienia, więc może zarodek już się nie zagnieżdża jak widzi że przygotowania do miesiączki??
Ja przy takich fazach lutealnuch zachdziłam w ciążę.
Przy poprzednich starnianiach (dw i trzy latsa temu) brałam olej z wiesiołka na wydłuzenie tej fazy.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
nick nieaktualnyA u mnie dziewczyny już po @, więc zaczynają się niezabezpieczone seksy!
Zobaczę co z tego wyjdzie, ale daje sobie kilka miesięcy na brak sprawdzania, testowania i wspomagaczy.
A nuż!Sasanka55, ZakręconaOna, blair., Angelika1313, Nera1986, Dośka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zrobiłam dziś test, jestem w 10dpo, po ok. 4 minutach wyszedł cień cienia. Aż mojego męża obudziłam i spytałam, CZY ON COŚ WIDZI???!!! Potwierdził, że coś jest, że minimalnie coś widać, ale to i tak nie jest jeszcze dowód (wiecie, faceci nie kumają tego klimatu...). Ale jest nadzieja...boję się jedynie, że może to błąd...? Może jakiś wadliwy test... Pierwsza myśl, jadę na betę, ale ochłonęłam. Doszłam do wniosku, że na spokojnie poczekam te 4 dni, do terminu @.
Zerknijcie..
https://zapodaj.net/9e89af24c433c.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 13:05
Sasanka55, Salome, Nera1986, KAL, Dośka, Spirit, axox, Malinaa90 lubią tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
nick nieaktualnyMaija wrote:Dziewczyny, zrobiłam dziś test, jestem w 10dpo, po ok. 4 minutach wyszedł cień cienia. Aż mojego męża obudziłam i spytałam, CZY ON COŚ WIDZI???!!! Potwierdził, że coś jest, że minimalnie coś widać, ale to i tak nie jest jeszcze dowód (wiecie, faceci nie kumają tego klimatu...). Ale jest nadzieja...boję się jedynie, że może to błąd...? Może jakiś wadliwy test... Pierwsz myśl, jadę na betę, ale ochłonęłam. Doszłam do wniosku, że na spokojnie poczekam te 4 dni, do terminu @.
Zerknijcie..
https://zapodaj.net/9e89af24c433c.jpg.html
Noo kochana, ja tam jakbym coś widziała trochę, taki faktycznie cień cienia. -
RudaMaruda25 wrote:Noo kochana, ja tam jakbym coś widziała trochę, taki faktycznie cień cienia.
Staram się do tego podejść na zimno...ale wiesz, jak to jest....
Już mi tam mózg pracuje i rajskie wizje przede mną roztaczaCóreczka 18.01.2023
Syn 2019
-
nick nieaktualnyMaija wrote:Dziewczyny, zrobiłam dziś test, jestem w 10dpo, po ok. 4 minutach wyszedł cień cienia. Aż mojego męża obudziłam i spytałam, CZY ON COŚ WIDZI???!!! Potwierdził, że coś jest, że minimalnie coś widać, ale to i tak nie jest jeszcze dowód (wiecie, faceci nie kumają tego klimatu...). Ale jest nadzieja...boję się jedynie, że może to błąd...? Może jakiś wadliwy test... Pierwsz myśl, jadę na betę, ale ochłonęłam. Doszłam do wniosku, że na spokojnie poczekam te 4 dni, do terminu @.
Zerknijcie..
https://zapodaj.net/9e89af24c433c.jpg.html -
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Ja taki test miałam w 22dc w ostatniej ciąży. Ale w sumie na drugie częściej mnie te testu oszukiwały jak nie było ciąży. Oby u ciebie to nie był fałszywy cień! ♥
Mąż stwierdził, że zaczynam świrować. Cóż...
A pamiętasz może z jakich firm testy Cię oszukiwały?
Łapię się każdej nadzieiCóreczka 18.01.2023
Syn 2019
-
nick nieaktualnyMaija wrote:Mąż stwierdził, że zaczynam świrować. Cóż...
A pamiętasz może z jakich firm testy Cię oszukiwały?
Łapię się każdej nadziei
W pierwszej ciąży pozamacicznej to dawały nieadekwatny do bety wynik negatywny, a później nie adekwatnie do bety pozytywny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 13:07