Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladinola wrote:W sumie prawie wszystkie Pink testy, bobo testy, nord testy, testy facelle, testy z Tesco nie pamiętam firmy.
W pierwszej ciąży pozamacicznej to dawały nieadekwatny do bety wynik negatywny, a później nie adekwatnie do bety pozytywny.
O jeżuniu malusieńki :o no to niezła jazda...Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale emocje
Maija -widzę delikatną kreseczkę!
Malamia życzę Ci aby @ nie przylazła !
Ladinola teraz pozostaje czekać
kciukasy za Was dziewczyny !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 13:59
Maija, Ladinola, AnitaK lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Malamia wrote:Jejku co tu się dzieje! Maija trzymam kciuki, żeby sytuacja pozytywnie się rozwinęła, piękny cień❤ ale napędzacie mnie nadzieją❤ ja wpisalam się na testowanie 6, tylko dlatego że akurat był pusty, ale szczerze mówiąc to dzisiaj jest juz 29 dc. Zwykle mam 28-29 dniowe cykle, ale nie chciałam się napędzać i wolałam poczekać troszkę dłuzej. Tym bardziej ze dwa cykle wczesniej w cb juz po terminie wychodził mi taki cień jak Maiji, dopiero beta potwierdziła na 100 %. Zaczynam się zastanawiać czy jutro rano nie zatestuję, bo @ nie widać i nie słychać 🙂
Dziękuję, ale w ogóle do mnie nie dociera jeszcze taka opcja wolę chyba poczekać do terminu @. Ale pewnie nie wytrzymam i polecę na Betę, by wiedzieć na czym stoję
Woooow! To ja bym testowała!
Trzymam za Ciebie kciuki!Malamia lubi tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Maija wrote:Dziewczyny, zrobiłam dziś test, jestem w 10dpo, po ok. 4 minutach wyszedł cień cienia. Aż mojego męża obudziłam i spytałam, CZY ON COŚ WIDZI???!!! Potwierdził, że coś jest, że minimalnie coś widać, ale to i tak nie jest jeszcze dowód (wiecie, faceci nie kumają tego klimatu...). Ale jest nadzieja...boję się jedynie, że może to błąd...? Może jakiś wadliwy test... Pierwsza myśl, jadę na betę, ale ochłonęłam. Doszłam do wniosku, że na spokojnie poczekam te 4 dni, do terminu @.
Zerknijcie..
https://zapodaj.net/9e89af24c433c.jpg.html -
Maija wrote:Mąż stwierdził, że zaczynam świrować. Cóż...
A pamiętasz może z jakich firm testy Cię oszukiwały?
Łapię się każdej nadziei
Mi wyszedł podobny w 12 dpo. 2 dni przed terminem @. Po czasie jeszcze ściemnial. Tez zaczelam sie cieszyć. Ale beta nie potwierdziła i okres przyszedł o czasie. Ja robilam pink test. I stracilam do niego zaufanie.
Ale u Ciebie może być inaczej. Trzymam mocno kciuki. -
Gratka wrote:Mi wyszedł podobny w 12 dpo. 2 dni przed terminem @. Po czasie jeszcze ściemnial. Tez zaczelam sie cieszyć. Ale beta nie potwierdziła i okres przyszedł o czasie. Ja robilam pink test. I stracilam do niego zaufanie.
Ale u Ciebie może być inaczej. Trzymam mocno kciuki.
No jasne, poczekam do terminu @Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Maija widzę cień delikatny, trzymam kciuki żeby to było to!!
U mnie 8dc, nic ciekawego, wlaściwie od 5dc pobolewa mnie lewy jajnik, trochę za szybko;/ temp nie zaczęłam jeszcze w tym cyklu mierzyć, muszę się w końcu zmobilizować i mierzyć od jutra.
Aha nowość - zakupiłam żel conceive plus stwierdziłam, że spróbujemy, zawsze jakaś odmiana. No i odliczam dni do wizyty u androloga z wynikami męża (za tydzien...)Maija, Dośka, Nera1986 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
MAija mi w zeszłym cyklu też wyszły takie dwa i jednak @ przyszedł z 2 dniowym opóźnieniem ale wierzę, że u Ciebie będzie inaczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 15:04
Maija lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy jesli ok 9 miesiecy temu TSH, ft3 i ft4 wyszly mi w normie, ale nadal nic nie wychodzi ze staran, powinnam jeszcze jakoes badania zrobic w kierunku tarczycy? Widze u siebie niektore objawy niedoczynnosci (suche lokcie, sennosc, „suchosc oka”, etc.) ale nie wiem czy w ogole niedoczynnosc u mnie jest mozliwa przy tsh 2,15 czy tez jest to wykluczone i sie tarczycą nie martwic?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
U mnie wszystko o tydzień za szybko się dzieje. Potwórzyłam owulaka 30uml i pik lh zaczyna spadać. Pełno rozciągliwego śluzu, uczucie śliskości . Tak jak pisałam -myslalam ,ze antybiotyk wpłynął na wynik ale przecież za każdym razem wychodziłby pik .Już zgłupiałam. Jak tak dalej pójdzie to termin z 25.03 zrobi się na 17.03 a na monitoring pojde sobie rekreacyjnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 18:05
AnitaK lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie