Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:Ja wczoraj mialam przeźroczysty lepki a dziś ciągnący na 5-7cm z nitkami krwi . Jakiej czułości testy robisz Gratka?
EDIT. Badasz śluz przy szyjce?
Czułość 25. Horien. Zaopatrzylam sie w 30 szt także w tym cyklu mi nie zabraknie testów. Badam różnie. W przeciwieństwie do poprzedniego cyklu ten jest nawet obfity w śluz. Ale zbadalam też przy szyjce.
Twój idealnie na ovu pasujeNera1986 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. U mnie dziś dopiero 10 dc jak na razie czekam na ovu, mogłaby zawitać w weekend to byśmy poszaleli z racji tego że mój mąż wziął sie za siebie i chodzi z kijkami, przegonił mnie wczoraj tak że dziś ledwo chodze, moje bieganie zostało chwilowo zawieszone z racji paskudnego kaszlu. Marzy mi sie żeby w marcu sie zazieleniło i na dworze i na wykresach
Nera1986, Dośka, AnitaK lubią tę wiadomość
-
Dośka, Spirit ogromne gratulacje. Życzę spokojnych ciąż i bezproblemowego rozwiązania.
Oby dużo więcej z nas do was dołączyło!Spirit, Dośka, AnitaK lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
Natala1906 wrote:16 miesiąc, dziwi mnie to bo mam 22 lata. Nigdy nie piłam, nie paliłam, nie cpałam nic... Nie mieliśmy, bo mój uważa że powinnyśmy poczekać jeszcze, bo boi się iść do lekarza... Miałam tylko robiony poziom tsh i wyszło 3.172017 #1
2019 #2
-
Natala1906 wrote:16 miesiąc, dziwi mnie to bo mam 22 lata. Nigdy nie piłam, nie paliłam, nie cpałam nic... Nie mieliśmy, bo mój uważa że powinnyśmy poczekać jeszcze, bo boi się iść do lekarza... Miałam tylko robiony poziom tsh i wyszło 3.17
Prowadząc zdrowy tryb życia tak samo można mieć różne problemy. 16 miesięcy to już długo, warto wybrać się choćby do zwykłego ginekologa na początek i zacząć diagnostykę no i badanie nasienia też koniecznie. -
blair. wrote:Tak Nera, leci w dół, lada dzień będzie @. Jak szybko przyjdzie załapię się na jeszcze jedno testowanie końcem marca
U mnie 10dc owulak 30uml
Gratka, Spirit, Dośka, blair., AnitaK lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natala1906 wrote:Moja gin twierdzi, że powinnam poczekać jeszcze rok i wtedy robić nadania, bo jestem młoda... Nie miałam prolaktyny. A czy moj się zbada to też bym polenizowała.2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnyHej wam! Wczoraj byliśmy z mężem na urodzinach i wróciliśmy po drugiej do domu. ;p niestety dzisiejsza temperatura nie będzie zbytnio miarodajne bo gdzieś koło 4 zasnęłam a zmierzyłam o 7:15. Ale co tam, zobaczy się jutro jaka będzie tempka
Spirit piękna beta!AnitaK lubi tę wiadomość