Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny chciałam się z Wami przywitać Na ovu jestem już ponad 2,5 roku i tyle trwają nasze starania, w tym miesiącu pokładam duże nadzieje, ponieważ podchodzę do laparoskopii. Z miłą chęcią Wam też pokibicuję w testowaniu Sama dopiero pewnie będę testowała w kwietniu, i to pewnie w dacie, gdy miałabym urodzić albo jeszcze bym czekała na urodziny pierwszego maluszkaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ja już po becie 29dc beta 123:) czyli dwie kreski nie kłamały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 16:18
taka_mama, RudaMaruda25, Nikodemka, ZakręconaOna, blair., Izape_91, Salome, Maija, Nera1986, Selinka, AnitaK, kasiakasia11, Ana_33, axox, Ladinola, Esti, OlivkowaMama, Wik89, Camillee91 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Spirit wrote:Dzięki :)nie robię powtórki tylko czekam na pierwsze usg czy będzie serduszko i wszystko więc jeszcze trochę czekania
A pewnie ze nie ma co . Jeszcze ze 3 tyg i na wizycie bedzie widac juz serduszko pikajace dla Was ♡Spirit, Nera1986 lubią tę wiadomość
-
Spirit Gratuluję jeszcze raz !
Izape - Witam serdecznie i współczuję ,dla mnie ten miesiąc nie łatwy - w marcu 2016 się udało ale poroniłam 2maja . Cały czas się waham czy nie odpuścić tego miesiąca bo za dobrze mi się nie kojarzy . Życzę Ci upragnionych dwóch kreseczek
Mnie chyba antybiotyk namieszał w hormonach ...10dc
Spirit lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Spirit Gratuluję jeszcze raz !
Izape - Witam serdecznie i współczuję ,dla mnie ten miesiąc nie łatwy - w marcu 2016 się udało ale poroniłam 2maja . Cały czas się waham czy nie odpuścić tego miesiąca bo za dobrze mi się nie kojarzy . Życzę Ci upragnionych dwóch kreseczek
Mnie chyba antybiotyk namieszał w hormonach ...10dc
Nera mi podobny teścik wyszedł w 8 dc. A wczoraj i dziś (9 i 10 dc) nic. Dzisiaj tez wiecej śluzu - wodnistego zdaje się (nadal mam problem jak odróżnić). I szyjka wyżej.
Nie wiem co o tym myśleć. Na temperaturę nie mogę liczyć bo miałam lekką gorączkę i brałam leki. Czy to wina bromergonu czy przeziębienia. Wyjątkowo nie chciałabym tak wcześnie ovu.
I znowu pod górkę... -
Gratka wrote:Nera mi podobny teścik wyszedł w 8 dc. A wczoraj i dziś (9 i 10 dc) nic. Dzisiaj tez wiecej śluzu - wodnistego zdaje się (nadal mam problem jak odróżnić). I szyjka wyżej.
Nie wiem co o tym myśleć. Na temperaturę nie mogę liczyć bo miałam lekką gorączkę i brałam leki. Czy to wina bromergonu czy przeziębienia. Wyjątkowo nie chciałabym tak wcześnie ovu.
I znowu pod górkę...
EDIT. Badasz śluz przy szyjce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 20:51
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Test z 22:20 ( czułość 30uml)
No właśnie blair szans nie ma na wcześniejszy monitoring. Ledwo wetkneli mnie na 7.03 a wcześniej opcji nie było . Trudno się mówi. Pójdę sobie w czwartek . Grunt ,ze mam testy i prowadze obserwacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 22:31
blair. lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
blair. wrote:No ładna krecha! U mnie w tych testach przy pozytywie kreska testowa jest wyraźnie ciemniejsza, jak też tak masz to obstawiam że jutro będzie pozytyw! No trudno, monitoring przepadnie, ale za to cykl krótszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 22:52
33lata
2.05.2016r-poronienie