Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:54
Sasanka55, AnitaK lubią tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnitaK wrote:W poniedziałek będę miała 7dpo i jak córka mi pozwoli to chyba pojadę zbadać progesteron. Jaki musi być wynik żeby potwierdzić, że odbyła się owulacja? Powyżej 3? Dobrze pamiętam?
Jedni mowia, ze od 10, inni ze 12 a jeszcze inni ze od 15 ng/ml. Trzymam kciuki, by wynik byl wysoki i pieknyAnitaK lubi tę wiadomość
-
Mi dziś wpadło do głowy, żeby zrobić test. Co prawda mam jeszcze 6 dni do @, nie wiem po co to zrobiłam... Chyba chciałam uspokoić głowe. Oczywiście zobaczyłam biel. Spodziewałam się tego, ale jednak jest mi ciut przykro. No cóż... Może kiedyś
AnitaK lubi tę wiadomość
-
Natala1906 wrote:Mi dziś wpadło do głowy, żeby zrobić test. Co prawda mam jeszcze 6 dni do @, nie wiem po co to zrobiłam... Chyba chciałam uspokoić głowe. Oczywiście zobaczyłam biel. Spodziewałam się tego, ale jednak jest mi ciut przykro. No cóż... Może kiedyś
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Natala1906 wrote:8 dni po owu w sumie jak tak teraz liczę. Jeszcze 6 do @, ale wyszłam z przekonania, że jeśli coś jest to powinno wyjść. Nie chcę się nakręcac, że coś jest na rzeczy, bo tylko się bardziej rozczaruje...
-
A ja zgłupiałam. Przez kilka ostatnich dni ovu wyznaczało mi owulację między 36 a 38 dc. Wydaje mi się, że temperatura na to wskazywała - w 8 dniu po tej wyznaczonej owulacji był spadek, a teraz od 3 dni temp utrzymuje się wysoko. Dziś chciałam wpisać temperaturę a tu owulacja nagle zaznaczona w 17dc któraś z Was wie dlaczego tak się stało? Dziś 48dc.Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
nick nieaktualnyNatala1906 wrote:8 dni po owu w sumie jak tak teraz liczę. Jeszcze 6 do @, ale wyszłam z przekonania, że jeśli coś jest to powinno wyjść. Nie chcę się nakręcac, że coś jest na rzeczy, bo tylko się bardziej rozczaruje...
Co Ty mowisz 8dpo to tylko my na tym forum testujemy W obu moich ciazach, choc straconych, test pozytywny wyszedl dopiero 15dpo.Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Ja mam jak sasanka . Mnie wcześniej niż dzień po terminie nic nie wyszło dlatego ja nie testuje bo @ o czasie przychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 09:38
Sasanka55 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Natala1906 wrote:Mi dziś wpadło do głowy, żeby zrobić test. Co prawda mam jeszcze 6 dni do @, nie wiem po co to zrobiłam... Chyba chciałam uspokoić głowe. Oczywiście zobaczyłam biel. Spodziewałam się tego, ale jednak jest mi ciut przykro. No cóż... Może kiedyśW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Hej wszystkim .
Jeszcze raz gratuluje przyszlym mamuska ♡
Jeeej czy musi byc tak smutno pochmurnie na dworze ?
Wiosna ktora sie zapowiadala chyba zawrocila . Niby tragedii nie ma , mrozu czy cos . Jest w miare przyjemnie cieplo ale tak szaro , ciemno ciagle ... nie milo az .
Ja nadal owulacji nie mialam hm ... myslalam ze bedzie wczoraj bo mnie tak w pewnym momencie jak na owulke bolalo ale przeszlo szybciutko . Moze dzis badz jutro bedzie . Zobaczymy
Dośka lubi tę wiadomość