Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladinola wrote:Zrobiłam zestawienie zdjęć testów zrobionych do 5 minut od zamoczenia w próbce moczu :
Ladinola lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem jak wy to widzicie ba tych testach!
A u mnie chyba caly cykl owu;) od tygodnia mam objawy jak na owu; to chyba przez ten inofem. Duzo sluzu tkliwe piersi. Byłam pewba ze owu bylo w pon ale i wczoraj tak czułam. Nie wiem juz kiedy testować.
Mam nadzieje ze to nie dwie owu i blizniaki;))
AnitaK lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
nick nieaktualny
-
Ladinola no teraz to jest gruba krecha!
Abi u nas też pochmurno i wietrznie
Nera dziękuję za kciuki, ale chyba załapię się jeszcze na testowanie na koniec marca, temperatura jeszcze w górze ale już 14dpo i biel bez cienia cienia cienia. @ pewnie za 2 dni
Axox, bliźniaki też spokoLadinola lubi tę wiadomość
-
Ponawiam prośbę
„A ja mam prośbę, doradźcie mi proszę. W poniedziałek będę robiła badania krwi, przy okazji chciałabym zbadać coś, po czym można stwierdzić z jakiego powodu cykl się wydłuża. Jeśli @ nie przyjdzie, to będzie mój 50dc co mogę wtedy zbadać oprócz TSH i ft4?”Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
nick nieaktualny
-
Gula - najlepiej gdybys zbadala wszystkie hormony, w niektorych labolatoriach sa pakiety typy „hormony kobiece” w dobrych cenach Monitorujesz w jakis sposob owulacje?
Ja sie tak napracowalam, ze nie moge sie ruszyc... Dobrze, ze w tym czasie ovu nie dzialalo, bo odrywalabym sie od roboty
Nie wiem czy jutro testowac czy nie... Bede 11/12 dpo. Mam naprawde traume po tych ostatnich „pozytywnych” testach.Gula lubi tę wiadomość
-
Nikodemka mam właśnie pójść na monitoring w najbliższym cyklu. W tym, który teraz trwa obserwuję śluz i od 14dc mierzę temperaturęStarania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Gula jeśli zdecydujesz sie na taki gotowy zestaw badan w promocji to sprawdz czy jest odpowiednio zestawiony.Moze sie okazac ze zamiast zaoszczedzic to bedziesz musiala zaplacic jeszcze wiecej.Mam na mysli to,ze rozne badania trzeba robic w konketnym przedziale czasowym cyklu.Ja tak wlasnie skusilam sie na pakiet gdzie byl estradiol,prolaktyna,progesteron itp zrobiłam je w 4 dc no i np.prolaktyne musiałam powtarzac bo wynik o niczym nie mowil.
Gula lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyAnitaK wrote:Czyli prolaktyne w którym dniu cyklu najlepiej badać?
Przygotowanie do badania: na czczo (co najmniej 8 godzin). Badanie prolaktyny wykonuje się zazwyczaj około trzy godziny po przebudzeniu, między 8:00 a 10:00 rano. Przed badaniem nie należy ćwiczyć oraz należy unikać stresu. Również 24 godziny przed wykonaniem badania należy unikać stymulacji sutków, ponieważ może ona podnieść poziom tego hormonu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 22:32
AnitaK lubi tę wiadomość
-
Ja robilam taki pakiet w alablabolatoria, polecila mi go moja ginekolog, wszystkie badania byly odpowiednie do wykonania w 3-5 dc
ZakręconaOna, Gula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blair. wrote:Ladinola no teraz to jest gruba krecha!
Abi u nas też pochmurno i wietrznie
Nera dziękuję za kciuki, ale chyba załapię się jeszcze na testowanie na koniec marca, temperatura jeszcze w górze ale już 14dpo i biel bez cienia cienia cienia. @ pewnie za 2 dni
Axox, bliźniaki też spoko01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
W poniedziałek będę miała 7dpo i jak córka mi pozwoli to chyba pojadę zbadać progesteron. Jaki musi być wynik żeby potwierdzić, że odbyła się owulacja? Powyżej 3? Dobrze pamiętam?