Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina92 wrote:Ja w luxmedzie place 50 PLN za monitoring.
Jutro o 19:40 wizyta. Jeśli dalej nic nie będzie widać to mam jeździć do mojego gina do szpitala na dyżury.
Mam wrażenie, że nie reaguje na clo. Brałam 3-7 dnia. Dziś 14 dc i testy owu negatywne, tempka drastycznie niska.
Ciekawe co w przypadku, gdy clo nie zadziała. Czy jest jakiś podobny lek...? -
Beti82 wrote:Tak sa inne leki.Np ten Aromek .Lekarz moze zlecic tez chyba wieksza dawke clo.Jestes pierwszy raz na clo dopiero? Ja mialam na clo owu 17 dc wiec spokojnie jeszcze poczekaj.To nie jest tak,ze jak clo to owu w 14 dc
Ty teraz też bralas, prawda? Kiedy monitoring?Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ja jak wcześniej chodziłam na monitoring to też płaciłam 80 zł za każdą wizytę u mnie 9 dc a od wczoraj już śluz plodny , dzisiaj nawet rozciagliwy chyba zacznę już testy owulacyjne robić, co myślicie?Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
aktualnie 13cs o 3 maleństwo -
AnitaK wrote:Ja jak wcześniej chodziłam na monitoring to też płaciłam 80 zł za każdą wizytę u mnie 9 dc a od wczoraj już śluz plodny , dzisiaj nawet rozciagliwy chyba zacznę już testy owulacyjne robić, co myślicie?
AnitaK lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Ewelina92 wrote:Beti, to mój drugi cykl clo. Poprzedni trwał 35 dni. We wtorek na monitoringu miałam nadzieję, że zobaczę pęcherzyk dominujący. Ale pocieszające jest to, że endo było ładne (8mm). Hmm może rzeczywiście owu będzie trochę później. Mam nadzieję, że jutro będzie coś widać.
Ty teraz też bralas, prawda? Kiedy monitoring? -
Beti82 wrote:Tak ja juz skonczylam brac ,teraz czekam na efekty za tydzien 27 lutego mam pierwszy podglad to bedzie 14 dc .A ten pierwszy na clo nic nie wyroslo?
Może rzeczywiście u mnie trzeba będzie zwiększyć dawkę. Brałam 1/2 tabletki przez 3 dni, i 1tbl przez 2 dni.
Ooo, to mam nadzieję, że clo dobrze na Ciebie zadziała testy owu będziesz robić?Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Ja po monicie, 15 dc, pęcherzyk 21mm powiedział do pęknięcia i nakazał przytulanie dziś koniecznie.
Mówił, że jest lekkie tylozgiecie i ciężko mu było zmierzyć endo.
W końcu sprawdził i ma 8mm, czy to nie za mało?33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
OlivkowaMama wrote:Ja po monicie, 15 dc, pęcherzyk 21mm powiedział do pęknięcia i nakazał przytulanie dziś koniecznie.
W końcu sprawdził i ma 8mm, czy to nie za mało?OlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
Ewelina92 wrote:Niby urosło, ale nie byłam już sprawdzać, czy pękł pęcherzyk. Teraz będzie pełny monitoring
Może rzeczywiście u mnie trzeba będzie zwiększyć dawkę. Brałam 1/2 tabletki przez 3 dni, i 1tbl przez 2 dni.
Ooo, to mam nadzieję, że clo dobrze na Ciebie zadziała testy owu będziesz robić? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:No ja też w przyszłym cyklu mam brać Duphaston od 16 dc przez 10 dni i jakiś lek anty żylakowy.
Te kapsułki co teraz biorę są jak draże, takie kuleczki i bardzo często potrafią stanąć w gardle, bo szybko się rozpuszcza powłoczka a pod powłoczką jest płynny ten progesteron, może w tym sęk... -
OlivkowaMama wrote:Ja po monicie, 15 dc, pęcherzyk 21mm powiedział do pęknięcia i nakazał przytulanie dziś koniecznie.
W końcu sprawdził i ma 8mm, czy to nie za mało?
To powodzenia Olivkowa
Ja też z tyłozgiętychOlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
W końcu sprawdził i ma 8mm, czy to nie za mało?
No to działajcie! endometrium jest ok, ale i tak możesz włączyć winko czerwone, migdały i orzechy brazylijskieOlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
blair. wrote:No to działajcie! endometrium jest ok, ale i tak możesz włączyć winko czerwone, migdały i orzechy brazylijskie
Pytałam gina o winko czy dobre na endo, to powiedział, że wino jest dobre na wszystkoblair. lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️