Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, tak jak sam "tytuł" przy moim avatarze wskazuje, jestem debiutantką w staraniowych tematach Więc wybaczcie jeśli czasem coś palnę
Ale ostatnio wyczytałam, że po owulacji, aby wspomóc progesteron warto zajadać się ziarnami sezamu, słonecznika i pestkami dyni. Spotkałyście się z tym? Myślicie, że faktycznie może to jakoś pomóc? -
Beti82 wrote:AAA to malutenka dawke bralas wiec sie nie ma co dziwic.Ja testów owu nie robie bo mam pcos.To polecam jechac po owu sprawdzic czy peklo.Ja przy zastrzyku mam to obwiazkowo wpisane
Już w tym cyklu będziesz miała pregnyl?Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Dośka wrote:Dziewczyny, tak jak sam "tytuł" przy moim avatarze wskazuje, jestem debiutantką w staraniowych tematach Więc wybaczcie jeśli czasem coś palnę
Ale ostatnio wyczytałam, że po owulacji, aby wspomóc progesteron warto zajadać się ziarnami sezamu, słonecznika i pestkami dyni. Spotkałyście się z tym? Myślicie, że faktycznie może to jakoś pomóc?Dośka lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dośka wrote:Ale ostatnio wyczytałam, że po owulacji, aby wspomóc progesteron warto zajadać się ziarnami sezamu, słonecznika i pestkami dyni. Spotkałyście się z tym? Myślicie, że faktycznie może to jakoś pomóc?
Ja słyszałam że picie pokrzywy wspomaga progesteronDośka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Poproszę o dopisanie na 17 marca Tym razem ma nam się udać. Wszystkim!
OlivkowaMama, Dośka, AnitaK lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyKochane pamiętajcie też, że kawa jest moczopędna i jeśli bierze się jakiekolwiek leki czy suplementy lepiej żeby odstęp od brania kawy do leku był 2 godziny, 2 godziny przed wzięciem i po wzięciu leków, suplementów lepiej się powstrzymać i nie pić kawy. Tutaj też nie chodzi o samą moczopędność po kawie ale też o to, że kawa eliminuje jakoś leki, że po prostu mogą nie zadziałać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 11:46
AnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba w ogóle cytrusy z lekami wchodzą w dziwną interakcje.
Kiedyś oglądałam w TV taki test, jak rozpuszczają się się tabletki w wodzie, a w soku pomarańczowym. Taka niepowlekana tabletka jak np. apap po godzinie wyjęta ze szklanki z sokiem wyglądała jak wyjęta z opakowania. Nie zostawiała nawet śladów na palcach