Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
OlivkowaMama wrote:Dzulka ja mam tylko jeden więc siknę by mieć jasną sytuację. Jednak ta biel to nie jest miły widok❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
OlivkowaMama wrote:Nie wiem dokładnie ale obstawiam 14dpo. Także żadnch złudzeń nie będzie
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Dziewczyny a myślicie, że ten mój spadek temperatur może być spowodowany zapłodnieniem i dalej zagnieżdżaniem? Dzisiaj poszło do góry i tak się zastanawiam i mam złudne nadzieje.
Ladinola lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Ladinola wrote:Dziewczyny a myślicie, że ten mój spadek temperatur może być spowodowany zapłodnieniem i dalej zagnieżdżaniem? Dzisiaj poszło do góry i tak się zastanawiam i mam złudne nadzieje.
Ladinola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Dziewczyny, wróciłam z pracy, tam piłam dużo wody, kawę i herbatę. Stwierdziłam zrobię test jeszcze raz, z apteki, czułość 25 a tu tak https://zapodaj.net/87e0af01aeb4b.jpg.html
-
Malamia wrote:A ja wchodzę co chwilę na forum i odświeżam z nadzieją, że już masz wyniki. Czekam na tą betę jak na swoją 🙂 trzymam kciuki 🙂
-
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:Dziewczyny, wróciłam z pracy, tam piłam dużo wody, kawę i herbatę. Stwierdziłam zrobię test jeszcze raz, z apteki, czułość 25 a tu tak https://zapodaj.net/87e0af01aeb4b.jpg.html
-
Ladinola wrote:Na pewno tarczycowe tsh,ft3,ft4 po za tym testosteron, estrogen, LH, fsh, prolaktyna i progesteron. Ja mojego też chcę wysłać na te badania.
Eee a po co facetowi badać LH, FSH itd?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍