Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarta_kwk wrote:Dziewczyny chce swojego faceta wysłać na badania hormonów. Co zalecacie zbadać?
marta_kwk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa 19 marca idę do mojego doktora bo kończy mi się euthyrox i jeszcze poproszę go o skierowanie na badania w kierunku chlamydii, reaplasmy i mycoplasmy jeszcze w kierunku tych chorób infekcyjnych cytomegalii, toksoplazmozy oraz różyczki i o wymaz ogólny bo cytologię miałam robioną. No i jeszcze skierowanie dalej na hormonalne badania. Jeszcze parę skierowań, ale tak się martwię, że będzie bardzo sceptyczny bo przecież miałam ciążę pozamaciczną i poronienie a nie dwa poronienia. Mimo wszystko takie badania na nfz należą się kobiecie po dwóch stratach, nie ważne czy to CP czy poronienie.
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:55
AnitaK lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Sasanka55 wrote:Dziekuje :* 7dpo mialam 17.3, a przedwczoraj przy becie 15.6, progesteron wynosil 1.6
Miska, dziekuje :* szanse marne, wiec... -
nick nieaktualnyAnitaK wrote:Wieczorem koło 18 albo jutro rano
Trzymam mocno kciuki za bete Moja tez kolo 18:00 razem z progiem i wtedy bedzie wiadomo, czy sa jakiekolwiek szanse dla tej ciazy...
Jezeli sie nie uda, to tak jak Ty, mam wprowadzic duphaston po owu.AnitaK lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Trzymam mocno kciuki za bete Moja tez kolo 18:00 razem z progiem i wtedy bedzie wiadomo, czy sa jakiekolwiek szanse dla tej ciazy...
Jezeli sie nie uda, to tak jak Ty, mam wprowadzic duphaston po owu.
Mam nadzieję, że u Ciebie jednak będzie inaczejSasanka55 lubi tę wiadomość
-
Kobietki wiem, że za parę godzin będę miała czarno na biały czy się udało i wiem, że nie powinnam się nakręcać ale co myślicie o teście pozytywnym widocznym pod światło?
Na żywo jest jeszcze bardziej widoczna
https://zapodaj.net/ba9b442d1d7cc.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 15:46
-
nick nieaktualnyAnitaK wrote:Kobietki wiem, że za parę godzin będę miała czarno na biały czy się udało i wiem, że nie powinnam się nakręcać ale co myślicie o teście pozytywnym widocznym pod światło?
Na żywo jest jeszcze bardziej widoczna
https://zapodaj.net/ba9b442d1d7cc.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 15:49
-
Ladinola wrote:Kochana przykro mi to pisać ale to nie jest kreska, ona powinna znajdować się dalej, jak 'rozbierzesz' test to zobaczysz, że to plastik się tak odbija. Też kiedyś dałam się na to nabrać dopóki testu nie rozłożyłam na części.
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Ale ciągle trzymam kciuki, mi w jednej ciąży testy nie wychodziły mimo wysokiej bety.
-
OlivkowaMama wrote:A ja mam jutro dzień testowania i się trochę boję bo podejrzewam co wyjdzie, a bardziej co nie wyjdzie hmm chyba wolę żyć nadzieją hahah❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami