Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blair. wrote:Przegapiłaś, ja już zaczęłam nowy cykl
Nera czyli jesteś jeszcze przed owulacją?
Esti dziękuję choć endo nie zadawalająceWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 10:53
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ja to głupia jestem 🙄 23 dc , tydzień do mojego zaplanowanego testowania , przeszło mi rano przez głowę testować przy tych moich dziwnych plamieniach ... Ale myślę nie jeszcze za wcześnie , wysikalam się a jakieś 2 h później impuls i zrobiłam i zobaczyłam biel vizira jak to któraś pisała ... Wiem że wcześniej ale złapałam doła... Już nie testuje ...
-
Ladinola wrote:O widzisz, wiedziałam, że przegapiłam. Kiedy teraz będziesz testować? W marcu jeszcze się załapiesz?
Taki był plan, ale mój dostał teraz hormony na poprawę nasienia i najpierw wyniki spadną, i w czerwcu będziemy mieć kolejną szansę, wtedy wszystko powinno być ok. Do tego czasu nie będziemy się stresować dniami plodnymi
Nera, czyli testy owulacyjne średnio się u Ciebie sprawdzają ale masz jeszcze czas podrasować endometrium! -
blair. wrote:Taki był plan, ale mój dostał teraz hormony na poprawę nasienia i najpierw wyniki spadną, i w czerwcu będziemy mieć kolejną szansę, wtedy wszystko powinno być ok. Do tego czasu nie będziemy się stresować dniami plodnymi
Nera, czyli testy owulacyjne średnio się u Ciebie sprawdzają ale masz jeszcze czas podrasować endometrium!
11.03 działamy a 12.03 z rana liczę na piękny skok i wieczorem wizyta usgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 11:31
blair., AnitaK lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Blair, powodzenia! Mam nadzieję, że wyniki szybko się poprawią i za kilka miesięcy będziesz w zdrowej ciąży!
blair. lubi tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualnyblair. wrote:Taki był plan, ale mój dostał teraz hormony na poprawę nasienia i najpierw wyniki spadną, i w czerwcu będziemy mieć kolejną szansę, wtedy wszystko powinno być ok. Do tego czasu nie będziemy się stresować dniami plodnymi
Nera, czyli testy owulacyjne średnio się u Ciebie sprawdzają ale masz jeszcze czas podrasować endometrium!blair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIle tu sie u Was dzieje :o serduszka na 1szej stronie wygladaja imponujaco U mnie jednak @ okazala sie ciazowymi plamieniami z powodu fatalnego progesteronu. Szanse mam minimalne, pewnie tyle co zadne, mimo Duphka, Luteiny i heparynowych zastrzykow, ale Wam zycze cudownego Dnia Kobiet, pieknych, zdrowych ciaz i duuuzo radosci
-
Ladinola wrote:Dziewczyny, chcę pozaznaczać informacje odnośnie testowania na pierwszej stronie i brakuje mi informacji o Sasanka55, blair. , Sandtasz, Martek&M, Justyna1719, Cecylia i KAL. Jak u Was sytuacje? Coś przeoczyłam?
Ladinola lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Sasanka55 wrote:Ile tu sie u Was dzieje :o serduszka na 1szej stronie wygladaja imponujaco U mnie jednak @ okazala sie ciazowymi plamieniami z powodu fatalnego progesteronu. Szanse mam minimalne, pewnie tyle co zadne, mimo Duphka, Luteiny i heparynowych zastrzykow, ale Wam zycze cudownego Dnia Kobiet, pieknych, zdrowych ciaz i duuuzo radosci
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pomozcie mi kiedy jest sens zrobić test.
Dziś mam 26dc. Zwykle cykle mam ok 30dniowe.
Nie spraedzam dokładnie kiedy miałam owu, ale sadze ze był to dzień między 15 -18 dniem cyklu. Czulam się owulacujnie w 15 albo do 18 miałam mega owulacyjng śluz.
Czy jest sens testować już w ndz? To będzie 28dc ale przy późniejszej owulacji raptem 10dpo. Mam w niedzielę imprezie i chętnie bym się napila winahttps://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
axox wrote:Dziewczyny pomozcie mi kiedy jest sens zrobić test.
Dziś mam 26dc. Zwykle cykle mam ok 30dniowe.
Nie spraedzam dokładnie kiedy miałam owu, ale sadze ze był to dzień między 15 -18 dniem cyklu. Czulam się owulacujnie w 15 albo do 18 miałam mega owulacyjng śluz.
Czy jest sens testować już w ndz? To będzie 28dc ale przy późniejszej owulacji raptem 10dpo. Mam w niedzielę imprezie i chętnie bym się napila winaaxox lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Ile tu sie u Was dzieje :o serduszka na 1szej stronie wygladaja imponujaco U mnie jednak @ okazala sie ciazowymi plamieniami z powodu fatalnego progesteronu. Szanse mam minimalne, pewnie tyle co zadne, mimo Duphka, Luteiny i heparynowych zastrzykow, ale Wam zycze cudownego Dnia Kobiet, pieknych, zdrowych ciaz i duuuzo radosci
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitaK wrote:Kochana trzymam kciuki żeby jednak wszystko się udało a jeśli mogę spytać, jaki miałaś progesteron?
Dziekuje :* 7dpo mialam 17.3, a przedwczoraj przy becie 15.6, progesteron wynosil 1.6
Miska, dziekuje :* szanse marne, wiec...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 13:07