Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lovska wrote:Ja! W poniedziałek testowałam pink test i była biel vizira. Dzisiaj jasna druga (nie cień cienia) kreska na pink teście. (Dziś pierwszy dzień spodziewanej miesiączki). Niestety nie mam w domu innych testów żeby się upewnić.
Nie chcę znowu tworzyć nowego tematu. Może ktoś mi tu podpowie co dalej. Pójść na betę czy poczekać na wizytę do ginekologa? No i najlepiej na kiedy sensownie się umówić?
Może uda mi się tu dodać zdjęcie.2017 #1
2019 #2
-
Lovska gratulacje!
Piękna kreseczka ❤️
Abi trzymam kciuki.
A i za następny cykl trzymam dla tych, którym w tym cyklu nie pykło.2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
Ja miałam pozytyw w poniedziałek 04 marca a na wizytę idę 13go. Chcę się upewnić, że co na być widać będzie już dobrze widać
Nera1986 lubi tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
Lovska wrote:Ja! W poniedziałek testowałam pink test i była biel vizira. Dzisiaj jasna druga (nie cień cienia) kreska na pink teście. (Dziś pierwszy dzień spodziewanej miesiączki). Niestety nie mam w domu innych testów żeby się upewnić.
Nie chcę znowu tworzyć nowego tematu. Może ktoś mi tu podpowie co dalej. Pójść na betę czy poczekać na wizytę do ginekologa? No i najlepiej na kiedy sensownie się umówić?
Może uda mi się tu dodać zdjęcie.
ja na bete nie chodzę jak test wyjdzie ale to już wedle uznania
ps.też mam ten test w domu -ciekawe czy będzie mi dane go użyćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 08:09
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Dziewczyny poszłam ba betę
Mishigami00, Gratka, Ladinola, Ana_33, Dośka, blair., kasiakasia11, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:A u mnie temperatura poszła do góry, strasznie dziwny ten cykl, wcale bym się nie zdziwiła jakby był bezowulacyjny.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Ja też jeszcze wczoraj rano mówiłam- bezowulacyjny - nawet tempka i testy nie określi owulacji .Lekarz wczoraj powiedział bym odpuściła owulaki i już lepiej zdała się na swoją intuicję/przeczucia bo często są dokładniejsze niż "pasek"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 09:40
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Ja nadal o lataniu. Dla angielskojęzycznych.
Tak jak mówię, wyszukiwanie na polskich stronach przynosi inne rezultaty, które znalazła Blair.
Tutaj o skanerach:
https://www.babycentre.co.uk/x561937/is-it-safe-to-walk-through-airport-security-scanners-when-pregnant
A tutaj o lataniu:
https://www.babycentre.co.uk/x2599/is-it-safe-to-fly-during-pregnancy
To są strony brytyjskie, jako przykład, jest też sporo stron amerykańskich i innych traktujących o tematach latania i lotniskowej kontroli pasażerów.
Nie ma co panikować, jeśli ciąża przebiega prawidłowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 10:28
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
Ale miałam poranek! Piję kawę -domofon -poczta kwiatowa ...
Dostałam duży bukiet kwiatów (plus tulipan i dwa kwiatowe lizaki ) . Mąż wchodzi do kuchni a ja mu dziękuje -na co połówek - ale to nie ja !
Jednym słowem mam cudownego teścia bo tylko on potrafi tak zaskoczyć .Ale przez chwilę mina mojego męża bezcenna hahaEsti, Dośka, AnitaK, Ana_33, MałaMi90, Salome, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
U
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:55
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Nera bosko!
Judit, przyjdzie na Ciebie pora!
Ja po tym pozytywnym teście bladzioszku w dzień terminu przekonałam się, że nie ma co testować wcześniej. Też testowałam najpierw 3 dni przed terminem ( bo weekend i wyjeżdżałam setki kilometrów do rodziny) i miałam biel. A już byłam w ciąży.Nera1986, AnitaK, MałaMi90 lubią tę wiadomość
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
Spirit liczę na pęcherzyk ciążowy przy usg dopochwowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 10:35
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
Ladinola wrote:Dziewczyny, chcę pozaznaczać informacje odnośnie testowania na pierwszej stronie i brakuje mi informacji o Sasanka55, blair. , Sandtasz, Martek&M, Justyna1719, Cecylia i KAL. Jak u Was sytuacje? Coś przeoczyłam?
Przegapiłaś, ja już zaczęłam nowy cykl
Nera czyli jesteś jeszcze przed owulacją?