Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Ja z tym serduszkiem na 1 stronie to taka niepewna, naczytałam się że to może być jeszcze efekt zastrzyku pomimo że w ulotce napisane 10dni. Beta w poniedziałek rozwieje wątpliwości
-
axox wrote:Moj ginekolog mawia ze "moze i Pani wie kiedy bylo zaplodnienie ale nie kiedy bylo zagniezdzenie"
2cs to tak jak ja, nie ma xo sie spinac. Zdrowa para w jednym cyklu ma 10-30% szans tylko na ciaze wiec do pol roku to nie ma co sie spinac -
Łooo hohoho ale tutaj się dzieje ! Wchodzę a na pierwszej stronce tyle serduch ! Gratuluję dziewczyny z całego serducha
AnitaK przykro mi ale grunt to pozytywne nastawienieOlivkowaMama lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
ŁaŁaŁiŁa jak tu pięknie u nas.
Olivkowa, wielkie gratulacje!
ABI Trzymam kciuki aby była ciąża!
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny teraz tak czytam dokładnie ten wydruk i tam jest napisane żeby powtórzyć po min. 48 H , tylko czy to ma sens?
-
nick nieaktualnyAnitaK wrote:Dziewczyny teraz tak czytam dokładnie ten wydruk i tam jest napisane żeby powtórzyć po min. 48 H , tylko czy to ma sens?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 14:24
AnitaK, Salome lubią tę wiadomość
-
Ladinola wrote:To jest taka adnotacja, że w razie czego po prostu nie ponawiać badania szybciej niż po 48h. Ja na Twoim miejscu po prostu poczekałabym aż @ przyjdzie a jak się będzie spóźniała to wtedy jeszcze raz zrób betę.
-
Olivkowa gratulacje pięknie dwie kreski! ABI Tobie tez po cichu gratuluję i trzymam kciuki
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczyny
Ja wczoraj miałam pierwsze iui. I mam nadzieję na prezent z okazji Dnia Kobiet
AnitaK, Salome, Nera1986, AnnaE., Gratka, Nona lubią tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
Dziewczyny gratuluję Wam pieknych kreseczek i kciuki za bete! Ale ladnie na pierwszej stronie sie zrobilo;)
Paulina Nessa zycze zeby sie udalo!
U mnie dzis 15dc, zaledwie trzy razy zmierzylam temp w tym cyklu wiec nie bardzo wiem na czym stoje, mam wrazenie po objawach, ze owu byla wczoraj i pecherzyk pekl (jesli byl;)) w ciagu dnia a maz dopiero dzis wieczorem przyjezdza... takze nie mam wielkich nadziei na ten cykl. Choc bedziemy sie starac:)OlivkowaMama, Paulina Nessa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Cześć u mnie wczoraj beta hCG 22,35; progesteron 133,2. W poniedziałek druga beta. Rezygnuję z podróży służbowej samolotem. Udaję, że mam grupę 😜 Choć i tak lekkie przeziębienie mnie trzyma... a syn dwulatek też chory i teraz jak tu się wyleczyć bez leków?
Salome, Nera1986, AnitaK, ABI90, Paulina Nessa, Gratka, blair., kasiakasia11, Ana_33 lubią tę wiadomość
-
AnnaE gratulacje! I wow, jaki progesteron!!! 😍
AnnaE. lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
AnnaE. wrote:Cześć u mnie wczoraj beta hCG 22,35; progesteron 133,2. W poniedziałek druga beta. Rezygnuję z podróży służbowej samolotem. Udaję, że mam grupę 😜 Choć i tak lekkie przeziębienie mnie trzyma... a syn dwulatek też chory i teraz jak tu się wyleczyć bez leków?
AnnaE. lubi tę wiadomość