Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja się dziś rozkleiłam. Dawno mi się to nie zdarzyło. Przeglądałam fb i zobaczyłam zdj znajomej z brzuszkiem. "Pamiątka" z podróży poslubnej. My też we trójkę wracaliśmy ...
Sorki musiałam się komuś wyżalić . -
Gratka wrote:A ja się dziś rozkleiłam. Dawno mi się to nie zdarzyło. Przeglądałam fb i zobaczyłam zdj znajomej z brzuszkiem. "Pamiątka" z podróży poslubnej. My też we trójkę wracaliśmy ...
Sorki musiałam się komuś wyżalić . -
Hejka
Powtorzylam test, ewidentnie są dwie kreski. Cycki mnie zaczynają lekko pobolewać.Sasanka55, Paulina Nessa, Beti82, Gratka, AnitaK, Nera1986, blair., Camillee91, Ladinola, Wik89, Maija, Esti, Foto_Anna lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też dzisiaj powtórzyłam. Sama nie wiem, co myśleć. Niby jest druga kreska, ale bardzo blada. Spodziewałam się, że będzie widać coś więcej.
No nic - czekam do dnia spodziewanej @. Wtedy wszelkie wątpliwości zostaną rozwianeSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Dzień dobry
OlivkowaMama gratuluję ponownie !
Abi - kresunia róż jak talala -oby to nie leki a lokatorek
Ewelina -kciuki za Ciebie !
Zauważyłam że 33lata -wiek chrystusowy służy więc może i mnie się w tym roku poszczęściOlivkowaMama, Ewelina92, AnitaK lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Dziewczyny wielkie gratulacje! ❤️
Miałyście jakieś szczególne przeczucia, że to może być ciąża w tym cyklu, czy tylko test dla sprawdzenia i wieeelka niespodzianka?
U mnie testowanie w tym tygodniu, ale czuję się tak jak zawsze. Także się nie łudzę. -
Allanowa wrote:Dziewczyny wielkie gratulacje! ❤️
Miałyście jakieś szczególne przeczucia, że to może być ciąża w tym cyklu, czy tylko test dla sprawdzenia i wieeelka niespodzianka?
U mnie testowanie w tym tygodniu, ale czuję się tak jak zawsze. Także się nie łudzę.
Ja myślałam, że nic z tego. Pamiętam, że w pierwszej ciąży tak piersi mnie bolały, że nie mogłam ich dotknąć, teraz tylko tak lekko ale zaczęły dopiero po pozytywnym teście.
W ogóle jestem młotkiem, nasikalam na test i jak pojawiła się tylko kreska kontrolna to rzuciłam go i poszłam robić kawę. Coś mnie tknelo i wróciłam, a tam druga kreska. No młotek, przecież to trzeba poczekać a ja od razu chciałam! :p
Allanowa, blair., Pani Ciasio lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualnyEwelina jak jest blada kreska to raczej nastaw się pozytywnie..?
Gratulacje dla wszystkich, ale dużo serduszek:)) i dużo szczęścia dla tych cię będą niedługo testować:***
A tym co się nie udało pocieszam, listopad to beznadziejny miesiąc, dużo lepsze jest dziecko na gwiazdkę
Allanowa: Ja miałam przeczucie, teraz myśle ze to bez sensu, ale jednak... dwa dni przed @ w środku poczułam taka kule nerwow i strachu, zakręciło mi się w głowie i byłam pewna ze się udało. Nie umiem tego wytłumaczyć.. Poleciałam od razu po test, skinęłam od razu mimo ze to był wieczór, dużo wody piłam no i sikałam tez z nerwow przed wyjściem do apteki... i pozytyw.
Ale jeszcze 11dpo czułam się kompletnie jak zawsze i wszystko w tym cyklu było jak zawsze, objawy te same co miesiąc, a zapisywałam dokładnie każde ukłucie wiec wiem na pewno (pozniej jednak sobie pare rzeczy dopasowałam)
Teraz z kolei się martwię, ze tak szybko pozytyw wyszedł i w dniu @ test już pokazał 2-3 tygodnie ciąży (mam tak krótkie cykle ze owulacja fizycznie nie mogła być wcześniej..).
Allanowa, AnitaK, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
-
Cecylia wrote:Ewelina jak jest blada kreska to raczej nastaw się pozytywnie..?
Gratulacje dla wszystkich, ale dużo serduszek:)) i dużo szczęścia dla tych cię będą niedługo testować:***
A tym co się nie udało pocieszam, listopad to beznadziejny miesiąc, dużo lepsze jest dziecko na gwiazdkę
Allanowa: Ja miałam przeczucie, teraz myśle ze to bez sensu, ale jednak... dwa dni przed @ w środku poczułam taka kule nerwow i strachu, zakręciło mi się w głowie i byłam pewna ze się udało. Nie umiem tego wytłumaczyć.. Poleciałam od razu po test, skinęłam od razu mimo ze to był wieczór, dużo wody piłam no i sikałam tez z nerwow przed wyjściem do apteki... i pozytyw.
Ale jeszcze 11dpo czułam się kompletnie jak zawsze i wszystko w tym cyklu było jak zawsze, objawy te same co miesiąc, a zapisywałam dokładnie każde ukłucie wiec wiem na pewno (pozniej jednak sobie pare rzeczy dopasowałam)
Teraz z kolei się martwię, ze tak szybko pozytyw wyszedł i w dniu @ test już pokazał 2-3 tygodnie ciąży (mam tak krótkie cykle ze owulacja fizycznie nie mogła być wcześniej..).
Staram się nastawić pozytywnie, ale nie chce się rozczarować ^^
Poczekam cierpliwie z testowaniem do 14.03Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ladinola możesz mi tam wkleić @ dzisiaj przyszła....28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki