Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi też, wczoraj zeszły ze mnie już chyba wszystkie te emocje, popłakałam sobie...
Zapiszę się teraz na monitoring i zobaczymy czy to coś da..
Jakieś badania warto zrobić? I w których dniach cyklu się robi?28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Mishigami00 wrote:Mi też, wczoraj zeszły ze mnie już chyba wszystkie te emocje, popłakałam sobie...
Zapiszę się teraz na monitoring i zobaczymy czy to coś da..
Jakieś badania warto zrobić? I w których dniach cyklu się robi?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera a u Ciebie owu za chwilę?
Mishigami szkoda ale kciuki za kolejny cykl! Mysle ze faktycznie warto zrobic pelny monitoring choc moi lekarze nie byli za bardzo za i jakos sie ich sluchalam. Robilam proga 7dpo i wynik dobry wiec zalozyli ze mam owulacje i monit na razie niepotrebny. W efekcie podczas staran a zaczelismy w maju 2018 nie mialam jeszcze nigdy pelnego monitoringu, mialam ze 3 razy usg ok polowy cyklu, z czego dwa razy byl pecherzyk dominujacy i bylo jakby tuz przed owu, a raz byl cykl bezowulacyjny. Zaluje ze nie zrobilam tego pelnego monitoringu jeszcze.. widze ze duzo dziewczyn od tego zaczyna.
Ja w kwietniu hsg wiec pewnie dopiero w maju pelen monit, musze w koncu postawic na swoim;)II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik - Wczoraj nieziemski ból piersi, dzisiaj energia mnie rozpiera ,sutki wrażliwe , jajniki się odzywają(dużo bardziej prawy ),do tego zalało mnie śluzem -jutro z rana strzał po 6dniowej wstrzemięźliwości -okaże się czy złoty na usg…
jutro może pojawić się spadek a we wtorek na wykresie powinien pojawić się ostatecznie skokWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 11:26
Wik89 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
No to super! Trzymam kciuki!!!
U mnie tez strzal po tygodniowej przerwie:P tylko wlasnie slabo ze sluzem kurcze:( pojawil sie tuz po okresie a potem zniknal..no nic zobaczymy;)Nera1986 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, pozdrawiam Was z 1512 betą
Mam nadzieję, że będzie dalej tak pięknie przyrastać:
4.03. 60,12
6.03. 187,3
10.03. 1512
Troszkę się martwię, bo brzuch delikatnie ćmi (podobnie jak na okres, ale kontaktowałam się z przyjaciółką-położną, powiedziała, że na spokojnie, może się tak dziać, bo wszystko się rozciąga, byleby nie było krwawień, ani plamień). Trzymajcie za mnie kciuki, a ja Wam chętnie ciążowych fluidów poprzesyłam!
Życzę testującym, by krechy były mocne, a bety pięknie przyrastająceABI90, Wik89, Camillee91, AnitaK, Salome, Nera1986, kasiakasia11, Ladinola, Gratka, taka_mama, Beti82, Ana_33, MałaMi90, Spirit, Esti, blair., Sasanka55, Malamia lubią tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
nick nieaktualny
-
Mają ogromne gratulacje:-) !
Ja po wczorajszym negatywie już spokojna jestem, czekam na małpkę. Odziwo wraz z wczorajszym negatywem minęły mi wszystkie objawy, nawet te na okres, który powinien przyjść jutro. Brzuch w ogóle nie boli, tylko cyckiMaija lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:Dziewczyny, a jednak resztka po zastrzyku, wynik 1.4 . Ladinola możesz usunąć serduszko. No nic, chociaż z czystym sumieniem mogę szaleć na wyjeździe. Chociaż wiadomo wolałabym ten drugi scenariusz.33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
ABI90 wrote:Dziewczyny, a jednak resztka po zastrzyku, wynik 1.4 . Ladinola możesz usunąć serduszko. No nic, chociaż z czystym sumieniem mogę szaleć na wyjeździe. Chociaż wiadomo wolałabym ten drugi scenariusz.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
ABI90 wrote:Dziewczyny, a jednak resztka po zastrzyku, wynik 1.4 . Ladinola możesz usunąć serduszko. No nic, chociaż z czystym sumieniem mogę szaleć na wyjeździe. Chociaż wiadomo wolałabym ten drugi scenariusz.