Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale brzydko za oknem. Ja dzisiaj miałam szkolenie w pracy. Także nie odpoczelam w ten weekend.
Czy wam też zdarzyło się różowe plamienie ok 3 dni po owulacji (jeśli była bo temp mi się nie zgadza, reszta objawów tak)? W poprzednim cyklu też tak miałam. Nie wiem co o tym myśleć... -
ABI kochana trzymam za Ciebie w następnym cyklu! Uda się!2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
Cześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkim II kresek! ❤ Pierwsza strona wygląda imponująco 😍
Kochane staraczki, głowa do góry, w końcu każdej z nas się uda! 😊
W czwartek byłam z mężem u androloga. Kazała powtórzyć badanie, bo nie wie czy te co mąż zrobił są wiarygodne. Jednak na ich podstawie nie ma tragedii. Dostał skierowanie na badania, których koszt wynosi 385 zł + cena wizyty 200 zł. Także miło.
Postanowiliśmy w tym miesiącu trochę odpuścić psychicznie. Nie robie testów owulacyjnych, tylko obserwuję siebie pobieżnie. Jednak organizm robi mnie w konia i też chyba odpuścił haha. Nie mam żadnego śluzu ani bólu jajników, a dziś 13 dc! Owu sobie też odpuściła ten cykl.. 😂
Poza tym od kilku dni dziwnie się czuję. Mam wrażenie, że spuchło mi gardło w środku, bo mam małe problemy z przełykaniem. Nic mnie nie boli i nie wiem o co chodzi. I do tego zapchany nos.. eh.
Zamówiłam dziś nowe suplementy i walczymy o poprawę nasienia ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 20:34
AnitaK, Nera1986, Maija, Esti, Dośka lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Abi walczymy walczymy ja powinnam we wtorek dostać @ więc niech szybko przychodzi !
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko oj trzepnie po kieszeni... Moim zdaniem u większości z nas problemem samym w sobie jest psychika, za bardzo sie nakrecamy, ja nie jestem wyjątkiem oczywiście. W tym miesiącu mam nadzieje doczekam na luzie do okresu.
Jakie suple zamówiłaś? Coś polecone przez androloga? -
Gratka wrote:Ale brzydko za oknem. Ja dzisiaj miałam szkolenie w pracy. Także nie odpoczelam w ten weekend.
Czy wam też zdarzyło się różowe plamienie ok 3 dni po owulacji (jeśli była bo temp mi się nie zgadza, reszta objawów tak)? W poprzednim cyklu też tak miałam. Nie wiem co o tym myśleć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 21:33
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Dziewczyny, chyba jednak nie wytrzymam--idę jutro lub pojutrze na betę. To będzie 11/12 dpo.
https://zapodaj.net/82b98fa12068f.jpg.html
To jest test czułości 25. Widać bardziej niż na 10 :oLadinola, AnitaK, Nera1986, OlivkowaMama, kasiakasia11, Słoneczko12, Spirit, Malamia, Salome, Olaa..32, Dośka, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ewelina92 wrote:Dziewczyny, chyba jednak nie wytrzymam--idę jutro lub pojutrze na betę. To będzie 11/12 dpo.
To jest test czułości 25. Widać bardziej niż na 10 :oEwelina92 lubi tę wiadomość
-
Ewelina92 wrote:Dziewczyny, chyba jednak nie wytrzymam--idę jutro lub pojutrze na betę. To będzie 11/12 dpo.
To jest test czułości 25. Widać bardziej niż na 10 :oEwelina92 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Dzięki dziewczyny
Na pewno dam znać, jak zrobię betę.
Trzymajcie kciuki!
W tym miesiącu mam urodziny i jeśli to wszystko okaże się prawdą, to będzie najlepszy prezent everAnitaK, Nera1986, Gratka, Słoneczko12, OlivkowaMama, Esti lubią tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
marta_kwk wrote:Słoneczko oj trzepnie po kieszeni... Moim zdaniem u większości z nas problemem samym w sobie jest psychika, za bardzo sie nakrecamy, ja nie jestem wyjątkiem oczywiście. W tym miesiącu mam nadzieje doczekam na luzie do okresu.
Jakie suple zamówiłaś? Coś polecone przez androloga?
Oj trzepnie po kieszeni, tymbardziej, że tylko mąż pracuje, a ja jeszcze studiuję... U mnie z psychiką jest kiepsko, teraz przeszłam już chyba jakieś załamanie, bo trudno mi było wstać i jechać na zajęcia. I tak, narobiłam sobie 3-tygodniowych zaległości. Także z jednej strony cieszę się, że mój organizm też się wyłączył jak głowa. Oby tylko owu była.
Androlog nic nie zaleciła. Mój M. nie potrafi łykać tabletek (uraz z dzieciństwa) i tym razem zamówiłam mu Acertin do picia, L-karnitynę, witaminę C i D3.
Ewelina, też widzę! ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 22:50
Ewelina92 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Ja w tym miesiącu tez wyluzowalam ,odpuscilam obserwacje ,nie chciałam sie nastawiac owulacja byla 16dc, dziś 25 dc, trochę czuje sie mokro na dole , piersi tylko trochę bolą ,lekkie zylki, przewaznie prZed miesiaczka mialam cycki jak push-upy i a teraz jakoś bez efektu wow , zobaczymy co z tego będzie
AnitaK lubi tę wiadomość
Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:)