Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiśka 91 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie właśnie odnośnie szyjki .... Jakie macie obserwacje ? Ile przed @ szyjka się obniża ,twardnieje ? Albo jaką szyjkę miały dziewczyny które w tym cyklu zobaczyłam kreseczki?
Przy ciąży poprzedniej moja szyjka była ciągle wysoko i twarda.Miśka 91 lubi tę wiadomość
-
aggim wrote:Dziękuje , ale to czekanie to mnie chyba nie długo wykończyW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Miśka -szyjka nie jest regułą na początku ciąży bowiem zmienia pozycje kilka razy dziennie i nie u każdej kobiety podnosi się od razu po zapłodnieniu . Moja koleżanka która prowadzi obserwacje 5LAT będąc w ciązy 14dpo -data @ miała szyjkę nisko (test ciążowy biel) , a 16 dpo czyli dwa dni po @ szyjka wysoko i test pozytywny a ja np mam przed @ i w trakcie wysoko a w ciąży niżej -później nie sprawdzam bo mi nie wolno (zabronione przez lekarza ze względu na niewydolność szyjkowo -ciśnieniową)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 11:07
Miśka 91 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Dziewczyny ja nie wiem co z tym moim cyklem się dzieje. Wykres temperatury to w tym miesiącu góry i doliny. Testy owulacyjne pokazały bladą kreskę w sobotę i wczoraj, dzisiaj są już całkiem białe, także nie wiem czy pik był czy nie. Jutro jestem zapisana na wyrwanie ósemki i mam ochotę zwiać...08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
Doradźcie mi proszę - mam zrobić monitoring w tym cyklu, ale nie wiem od którego dnia zacząć jestem teraz na clo i zupełnie nie wiem jak cykl będzie wyglądał. I nie wiem na kiedy się umówić na badanieStarania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytaka_mama wrote:Dziewczyny ja nie wiem co z tym moim cyklem się dzieje. Wykres temperatury to w tym miesiącu góry i doliny. Testy owulacyjne pokazały bladą kreskę w sobotę i wczoraj, dzisiaj są już całkiem białe, także nie wiem czy pik był czy nie. Jutro jestem zapisana na wyrwanie ósemki i mam ochotę zwiać...
-
Ladinola, odwoywałam już dwa razy 😂 raz się pochorowałam a za drugim razem najzwyczajniej stchórzyłam 😭 tak więc do trzech razy sztuka.
W przyszłym tygodniu mam wizytę u nowego gina, zobaczymy co mi powie. Na ten cykl w ogóle się nie nastawiałam i teraz patrząc na wykres stwierdzam że to było dobre podejście.08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
nick nieaktualnytaka_mama wrote:Ladinola, odwoywałam już dwa razy 😂 raz się pochorowałam a za drugim razem najzwyczajniej stchórzyłam 😭 tak więc do trzech razy sztuka.
W przyszłym tygodniu mam wizytę u nowego gina, zobaczymy co mi powie. Na ten cykl w ogóle się nie nastawiałam i teraz patrząc na wykres stwierdzam że to było dobre podejście. -
nick nieaktualny
-
Gula wrote:Doradźcie mi proszę - mam zrobić monitoring w tym cyklu, ale nie wiem od którego dnia zacząć jestem teraz na clo i zupełnie nie wiem jak cykl będzie wyglądał. I nie wiem na kiedy się umówić na badanie
Mi lekarz mówi że przychodzić mam na monitoring między 8 a 10 dc.
Chodzę zazwyczaj 9 a potem umawiam się już z wizyty na wizytę - średnio co 2/3 dni.Gula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna1990 wrote:ja będę robiła test 24 marca można mnie dopisać do listy
pozdrowionka i trzymam kciuki za wszystkie :*
Trzymam kciukianna1990 lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 12:34
Nera1986, anna1990 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Agafiga wrote:To i ja dołączam do Was, @ ma wpaść 24.03. Choć jest to mój pierwszy cykl po Cb i może się przedłużyć ☺
Trzymam kciuki również za CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 12:33
Agafiga, anna1990 lubią tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
kasiakasia11 wrote:Dziewczyny, które tak jak ja zipasaly się na piątkowe testowanie. Jak samopoczucie? I piątek jak się ma do terminu spodziewanej miesiączki?
-
nick nieaktualnykasiakasia11 wrote:Dziewczyny, które tak jak ja zipasaly się na piątkowe testowanie. Jak samopoczucie? I piątek jak się ma do terminu spodziewanej miesiączki?