Marcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo zle sie dziś czuje...mam mega mdłości. W poprzedniej ciazy tak przeżyłam czas tuz po zagniezdzaniu. Nie sadzilam ze mdłości mogą pojawić sie na tym etapie- bylam pewna ze jestem chora...
Czuje ze to może byc to... Choc wczoraj test
negatywny, to czuje sie identycznie jak wtedy...
Ale najgorsze jest to ze tak jak przyszla mi mysl ze moze to ciaza to przyszlo mi przerażenie. Jejku nie wiem czy jestem gotowa na ciaze, wiadomo nigdy nie ejst dobry czas na dziecko... No i ten nieszczesny listopad:p tez macie takie mysli czy tylko radość i motyle w brzuchu?https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
https://zapodaj.net/396f5cf009cba.jpg.html
Oby beta była formalnością
Nie wierzę....Beti82, Esti, OlivkowaMama, Pestkaa, Nera1986, kasiakasia11, Salome, Ladinola, blair., Dośka, Malamia, Miska _a lubią tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualnyaxox wrote:Bardzo zle sie dziś czuje...mam mega mdłości. W poprzedniej ciazy tak przeżyłam czas tuz po zagniezdzaniu. Nie sadzilam ze mdłości mogą pojawić sie na tym etapie- bylam pewna ze jestem chora...
Ale najgorsze jest to ze tak jak przyszla mi mysl ze moze to ciaza to przyszlo mi przerażenie. Jejku nie wiem czy jestem gotowa na ciaze, wiadomo nigdy nie ejst dobry czas na dziecko... No i ten nieszczesny listopad:p tez macie takie mysli czy tylko radość i motyle w brzuchu?
mam tak samo.. bardzo chce ale jak pomyslę , że jestem to taki szok czy dam radę czy to dla mnie i milion myśli w głowie. ?? No ale na pewno będzie dobrze
Ty już jedną masz za sobą to i z 2 sobie poradzisz -
axox wrote:Bardzo zle sie dziś czuje...mam mega mdłości. W poprzedniej ciazy tak przeżyłam czas tuz po zagniezdzaniu. Nie sadzilam ze mdłości mogą pojawić sie na tym etapie- bylam pewna ze jestem chora...
Ale najgorsze jest to ze tak jak przyszla mi mysl ze moze to ciaza to przyszlo mi przerażenie. Jejku nie wiem czy jestem gotowa na ciaze, wiadomo nigdy nie ejst dobry czas na dziecko... No i ten nieszczesny listopad:p tez macie takie mysli czy tylko radość i motyle w brzuchu?
Z mężem staramy się już bardzo długo i myślałam, że jak zobaczę II kreseczki to będzie euforia i radość. A właściwie jest niedowierzanie i brak innych uczuć/emocji.
Ale słyszałam, że na początku tak właśnie może być ^^
Mi listopad nie przeszkadzaSynek ❤️
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ewelina92 wrote:https://zapodaj.net/396f5cf009cba.jpg.html
Oby beta była formalnością
Nie wierzę....Ewelina92 lubi tę wiadomość
-
Ewelina piękne krechy!!
No ja właśnie nie wiem czy z 2 ciąża łatwiej. .. Na pewno mam mniejsze ciśnienie na zajście bardziej na luzie do tego podchodzę. Ale pamietam ze przy 1 ciąży była tylko radość... Nie wiedziałam na co sie piszę a teraz to pojawia mi sie mnóstwo obaw leków. .. No i mam świetny czas zawodowo trudno z tego zrezygnować. Tak sobie marudzę Wam tutaj, za kilka dni zobacze czy w ogole jest po co;)Ewelina92, Spirit lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
Dziewczyny a ja myślę, że listopad jest super.
Zachodzimy w miłosnym miesiącu, gdy zima już puszcza i wiosna nadchodzi. Przechodzimy lato z ładnymi ale jeszcze nie wielkimi brzuszkami a przed zimą urodzimy. Nie będzie takiego kaszlenia na nas jak w zimie, mniejsze szanse, że dorwie nas chorubsko A dzidzia zdąży się zaklimatyzować i na święta już będzie fajny, miesięczny bobas Bomba!Gratka, Ewelina92, axox, Ana_33, Salome, Dośka lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualnyDziewczyny żeby nie bawić się w testy stwierdziłam ze pójdę dzisiaj z rana na betę a przy okazji sprawdzę progesteron... i wynik mam dziwny, chociaż myślałam ze badanie z krwi nie pozostawi wątpliwości, a jednak 12 lub 13 dpo beta 0,6, a progesteron 48... może to pozostałości po zastrzyku, sprawdzę za dwa dni jeśli nie przyjdzie do tego czasu @
-
Ewelina - beta to tylko formalność!
Gula -myślę, że od 10dc
axox - wątpliwości to ja mam od 7marca jak mi wyskoczyły dwa takie same dominujące. 3 dzieci + bliźniaki yyyy nie wyobrażam sobie tego ! Ale co ma być to będzie a pewnie jak zwykle nic nie będzie ( u mnie oczywiście ) ale spoko - juz przywykłam do widoku @Gula lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ewelina92 wrote:Z mężem staramy się już bardzo długo i myślałam, że jak zobaczę II kreseczki to będzie euforia i radość. A właściwie jest niedowierzanie i brak innych uczuć/emocji.
Ale słyszałam, że na początku tak właśnie może być ^^
Mi listopad nie przeszkadzaEwelina92 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Ewelina - beta to tylko formalność!
Gula -myślę, że od 10dc
axox - wątpliwości to ja mam od 7marca jak mi wyskoczyły dwa takie same dominujące. 3 dzieci + bliźniaki yyyy nie wyobrażam sobie tego ! Ale co ma być to będzie a pewnie jak zwykle nic nie będzie ( u mnie oczywiście ) ale spoko - juz przywykłam do widoku @
Nera trzymam kciuki za bliźniaki! Będziecie mieć wesoło: )https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
OlivkowaMama wrote:Ewelina myślę, że można powoli gratulować daj znać jak beta
Listopad jeszcze spoko, ja chciałam uniknąć grudnia, nie dość, że szaleństwo świąteczne to i poród na głowieW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
beta: 59,5 mUI/ml
kasiakasia11, Spirit, Camillee91, Ladinola, Salome, Salome, OlivkowaMama, taka_mama, axox, Słoneczko12, Dorciax, blair., Gula, Gratka, anna1990, Ana_33, Esti, Dośka, Malamia, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
Synek ❤️
27.03 jest serduszko ❤️